Dołączył(a): 19 mar 2007, 01:42 Posty: 1282 Lokalizacja: Krak-off
Lol Witaj Groov
Nie ma to Borsuku jak opinia, nie? El.
_________________ OH FUCK! - An exclamation of immense frustration and awe an overpowering catastrophe that is about to happen.
Ostatnio edytowano 1 lut 2009, 14:43 przez Borsuk, łącznie edytowano 1 raz
Mona
Napisane:
1 mar 2009, 13:58
Myśle że zespół wart uwagi, sama widziałam raz na żywo i mam nadzieje że zobacze jeszcze pare razy. Nie żebym się podlizywała, Groov, ale wokal świetny i wyjątkowo dobrze to słychać na One step away from silence. Te poprzednie kawałeczki były cienkie.
Borsuk
Napisane:
1 mar 2009, 15:20
Dołączył(a): 19 mar 2007, 01:42 Posty: 1282 Lokalizacja: Krak-off
Borsuk napisał(a):
Nie ma to Borsuku jak opinia, nie? El.
Ehh to było tylko powitanie kolegi Groova, którego akurat znam
Co do muzyki DMD, nie będę zbyt obiektywny bo na deathcorze znam sie jak na późnośredniowiecznej literaturze japońskiej. Świetnie zagrane, bardzo dobrze wyprodukowane. Mam wrażenie, że to jedna z niewielu kapel z tego nurtu w Polsce, więc fajnie, że znaleźli swoją niszę. Tyle mogę powiedzieć.
_________________ OH FUCK! - An exclamation of immense frustration and awe an overpowering catastrophe that is about to happen.
Est
Napisane:
17 sie 2010, 20:40
Niedawno recenzowałem obydwie epki i "Forgotten" lepszy, chociaż dużo krótszy od "One Step Away From Silence". Kapela na drugiej epce trochę zaczęła mieszać, dodała elektroniczne wstawki i wypadła zdecydowanie bardziej świeżo niż poprzednio. Bardzo dobry przedstawiciel polskiej sceny deathcore'owej, mam tylko nadzieję, że w niedługim czasie chłopaki się zbiorą i nagrają jakiegoś długograja.
20 sie 2010, 11:14
Niewielu? Może i, chociaż zauważyłam , że ostatnio coś modne robi się granie death i metalcoreu. Biorą sie za to nawet dzieciaki.
A co do DMD, tej jesieni trasa po polsce, w tym Kraków :
A no i musze przyznać, że ja jeszcze nie do końca jestem przekonana nowego matariału. Owszem, miód dla uszu mych , ale stawiam dalej na One Step Away.
Est
Napisane:
27 sie 2010, 21:58
Mona napisał(a):
Niewielu? Może i, chociaż zauważyłam , że ostatnio coś modne robi się granie death i metalcoreu. Biorą sie za to nawet dzieciaki.
Tyle, że Drown My Day grają z klasą i nie rżną na żywca od innych "zachodnich" kapel. Chociaż polską wersją Through The Eyes Of The Dead bym nie pogardził
13 paź 2010, 19:07
Est napisał(a):
nie rżną na żywca od innych "zachodnich" kapel
ja nie powiedziałam, że oni cokolwiek rżną. sprawiłam sobię nawet ostatnio koszuleczkę ich, cacko.