1. Nick: Jak wyżej. 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 16 4. Miasto: Kraków 5. Ulubione Kapele: Obecnie maj tap to Deathstarsi, B.o.T.d.F i Rise Against. 6. Ulubiony Album(y): Night Electric Night 7. Kolor Wlosów: Ciemno brązowe. 8. Kolor Oczów: Zielone 9. Ulubiony Alkohol: Desperados i redd's. 10. Ulubione Żarcie: Nie mam. 11. Mój Idol: Whiplasher Bernadotte 12. Najpiękniejszy mężczyzna: Whip i Jukka Hilden. 13. Motto Życiowe: Każdy jest kowalem swojego losu. 14. Ulubiony Autor: Poe 15. Ulubiony Aktor: Nie mam. 16. Ulubiony Film: Vidocq, Shutter Island, Incepcja, Metropia. 18. Ulubiona Książka: Nie mam. 19. Wzrost: 165cm 20. Jak trafiłem na forum: Przez wujka google.
Ginger's też jest dobry, ale to nie znaczy, że jest piwem
_________________ Zreszta niewazne...Napijmy sie!
Durer
Napisane:
9 sty 2011, 19:43
niedzwiec Nie maluję się, jeszcze aż tak się nie spedaliłem. To jedynie nocna inspiracja "Night Electric Night" Matis Nie masz czego. : > Jolly Widzisz, może dla Ciebie, ja się jeszcze nie wprawiłem w piciu. I jakoś nie widzę bym to zrobił kiedykolwiek.