Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
Słyszeliście o tym? W Anglii emigranci biorą udział w tamtejszej wersji programu, obczajcie co i jak, byłbym wdzięczny za głosowanie na tego artystę, znajomy znajomej, facet naprawdę jest świetny! ;]
Kilka sekund rejestracji i głosy można oddawać codziennie do końca października, co tez proszę abyście czynili, jak się spotkamy to postawię każdemu piwo za pomoc czy co tam chcecie ;]
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
Niestety wideo siadło. Kierwa sam bym może co wrzucił W końcu jestem emigrantem
_________________ Ten pode mną jest głupi!
slaw8
Napisane:
18 paź 2010, 22:11
Dołączył(a): 21 maja 2006, 16:22 Posty: 1042 Lokalizacja: Krakow
AdBlocka wyłącz
Krieger
Napisane:
18 paź 2010, 22:15
Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
Być może masz jakiś program do blokowania reklam? on może właśnie blokować, bo tam jest kilkusekundowa reklama przed kawałkiem. Po prostu zrób wyjątek dla tej strony albo wyłącz adblocka na czas wejscia na stronę i zagłosowania ;]
Głosować ludziska! Głosować! Tylko 1 cztery miejsca są gratyfikowane, więc kawałek "Obok Nas" ma się w nich zmieścić!
Dzięki wszystkim za pomoc!
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
Obejrzałem - no niestety teraz nie preferuję takiego grania. Jak miałem 17 lat i dzwony, to Dżem, Zdrowa Woda i inne TSA bardzo lubiłem. Teraz jakoś takie pierdolenie dla motocyklistów mnie nie przekonuje niestety, ale zagłosować mogę.