Dołączył(a): 29 wrz 2006, 19:54 Posty: 564 Lokalizacja: wsi spokojna...
Zespół odkryty przeze mnie niedawno. Equilibrium- czyli folk/viking w wydaniu naszych zachodnich sąsiadów w sieci niewiele można o nich znalexc, wydali jedną płytę (Turis Fratyr, 2005), wcześniej Demo w 2003. Wg mnie bardzo ciekawy zespół.
Ich oficjalna strona jest cała po niemiecku, nawet po kliknięciu na wersję angielska tylko nagłówki są przetłumaczone wiec niewiele o nich wiem, no ale nie o to przecież chyba chodzi. Zainteresowanym rzucam adres tej strony, bo szukanie po googlach wyrzuca tysiace wyników dla filmu o tym tytule
_________________ wszechobecny chaos, niedbałość o całość, jak i o szczegół.
koziolek
Napisane:
22 sie 2007, 23:22
Dołączył(a): 22 sie 2007, 22:41 Posty: 9 Lokalizacja: Karak Warszawa
Sława!
Equilibrium to bardzo młody zespół jednak posiada swoistego kopa. Sprawnie grany i bardzo pomysłowy viking. Kawałki które podałaś rzeczywiście są niezłe jednak cała płyta jest jeszcze lepsza.
Ostatnio edytowano 27 sie 2007, 01:58 przez koziolek, łącznie edytowano 1 raz
Aurinko
Napisane:
26 sie 2007, 20:14
Dołączył(a): 29 wrz 2006, 19:54 Posty: 564 Lokalizacja: wsi spokojna...
koziolek napisał(a):
podałeś
...aś
koziolek napisał(a):
jednak cała płyta jest jeszcze lepsza.
się wie \m/
jeszcze raz polecam.
_________________ wszechobecny chaos, niedbałość o całość, jak i o szczegół.
koziolek
Napisane:
27 sie 2007, 01:59
Dołączył(a): 22 sie 2007, 22:41 Posty: 9 Lokalizacja: Karak Warszawa
Aurinko, nie zwracam uwagi na oznaczenia płci... taki feler nabyty wraz z żoną...
Co zaś się tyczy Equilibrium to całkiem niexle poprawiało mi się przy nim pracę.
otis
Napisane:
25 paź 2008, 20:18
nawet pomimo ze miekkie, ze klawisze chujaowe maxymalnie to maja cos w sobie. najnowsza plyta tez bardzo fajna jednak wole rzeczy(jesli chodzi o ten klimat oczywiscie) brutalniejsze