Dołączył(a): 7 mar 2007, 18:54 Posty: 3379 Lokalizacja: się biorą dzieci?
Jak to mówią, nieszcześcia chodzą parami
Hahaha, jakie smieszne i na temat
_________________ Jeśli uważasz, że jesteś w stanie w jakikolwiek sposób pomóc w rozwoju HeavyMusic.pl - odezwij się.
Ostatnio edytowano 12 cze 2009, 22:55 przez Emef, łącznie edytowano 1 raz
Est
Napisane:
17 sie 2010, 20:47
Trochę mnie śmieszy ten band, niby niektóre kawałki mają dobre, albo nawet bardzo dobre, ale większość jest jednak zabawnych, a to głównie za sprawą tych czystych wokali, które pojawiają się w refrenach. Do tego należy dorzucić raczej cienkie teksty - oto dowód -> "Uciec Przeznaczeniu", refren zabija Mimo wszystko ich lubię, bo da się tego słuchać i podobno nieźle dają na koncertach (niestety jeszcze na żaden nie trafiłem).
Kiedyś nawet ich słuchałem, ale obecny wokalista do mnie nie przemawia, jak i teksty dla sfrustrowanych nastolatków. Jak dla mnie Frontside AD 2010 to straszny syf
Macbeth
Napisane:
18 sie 2010, 23:59
@ Est fajny przykład dałeś. Ja bym jeszcze dorzucił to.
@ Rozsondny, też wolałem poprzedniego wokalistę, chociaż tekstowo to oni zawsze cienko stali.
Też mi to przeszkadzało bardzo, potem się przyzwyczaiłem. Poza tym są kawałki, w których słodkiego wokalu nie ma. A ostatniej płyty jeszcze nie słuchałem, w ogóle dawno ich nie słuchałem i jakoś mnie nie ciągnie.
Ten koleś nie ma pojęcia, jak śpiewać, a i darcie papy mu nie idzie za bardzo. Frontside jest przereklamowanym zespolikiem ze stadionowymi ambicjami i prowincjonalną muzyką.
_________________ Ten pode mną jest głupi!
roxts
Napisane:
16 cze 2011, 13:28
A słyszał tu ktoś płytę "Zniszczyć Wszystko" ? Nie uświadczymy tam żadnych słodkich melodyjek. Kawał dobrej muzyki moim zdaniem, naprawdę głośniki mają co robić
Roxts, ja już się wypowiadałem o tej płycie w jakims temacie, ale mam wrażenie, że słyszeliśmy dwie różne płyty, bo w mojej jest kilka(na nieszczęście)'słodkich melodyjek', od których mi się zbiera na wymioty.