ja nawet ostatnio słyszałem, że dzisiejsza młodzież słuchająca 'zielonego dzionka' uwaza sie za metalowców. przz godzine miałem z tego porywke
_________________ Free fire zone with my M-16 Vendetta burns inside Wiped out their lives for eyes unseen Mercy chilled to the freezing point To the war
Blind religion, clouded minds Called by the name of war 223 body penetration Before You hit the ground
Ja mam polewke z wszystkich którzy uważają sie metalowców.
_________________ Przybyłem ze Saturna.
Zapata
Napisane:
1 gru 2007, 15:03
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Cytuj:
Ja mam polewke z wszystkich którzy uważają sie metalowców.
Stary, chciałem napisać dokładnie to samo, odszedłem na moment od kompa i już mnie uprzedziłeś
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Scarmus napisał(a):
To jutro Ci browara stawiam
Trzymam za słowo
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Kto lubi, niech słucha. Ja lubię, to słucham. Rzeczywiście Green Day był jednym z pierwszych zespołów, z którym miałem do czynienia jeśli chodzi o punk, lub ex-punk według was. Wiele widziałem takich dyskusji do czego GD zaliczyć. Posłuchałem również kilka utworów typowo punkowych, które się uważa za klasykę owego gatunku. Popieram to, że tak naprawdę nie istnieje tutaj taka przepaść jeśli chodzi o muzykę, jak ktoś już rzekł większość utworów opiera się na power akordach itd. Więc wg mnie nie ważne do czego to zaliczycie, komu się to podoba, ten pozostanie przy Green Dayu
rocketman
Napisane:
14 maja 2009, 20:43
Dołączył(a): 4 sie 2008, 12:55 Posty: 619 Lokalizacja: Kraków-NH
Podobno jutro jest premiera ich nowej płyty. Ale po tym jak zobaczyłem okładkę(tak, wiem, słabe kryterium) obawiam się, że nie podejdzie. Tym bardziej, że nigdy nie byłem ich wielkim fanem.
Ja się GD nie wypieram, bo się od nich zaczynało jakby nie patrzeć.. American Idiot jest całkiem niczego sobie, a nowej nie słyszałam, więc pozwolę sobie nie komentować.
_________________ I'm not, what i was, and I don't need the sympathy.
Mona
Napisane:
20 cze 2009, 10:02
megi napisał(a):
Ich piosenki mnie wprawiają w dobry nastrój
A mnie w totalne wkurwienie. Billie Joe jest jednym z tych wokalistów, których za nic na świecie nie potrafię przetrawić.