forum HeavyMusic.pl

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę
1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 paź 2006, 12:10

Cóż wiele się rozpisywać tego zespołu nie sposób nie kochać byłem na ich koncercie 15 czerwca tego roku to wszystko po prostu było genialne szkoda ze to już nie ten sam zespół, który był przed laty.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 2 paź 2006, 16:11

Witam.Nie zgodzę się że to był ten sam zespół:).Skład się zmienił od podstaw po za wokalem.A moim zdaniem Ax nie zaśpiewał tak samo jak w Angli kilka dni przed przyjazdem do Warszawy.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 2 paź 2006, 17:40

nie wiem czy uwarznie przeczytałęś co napisałem. Wg. mnie to juz nie jest ten zam zespół co przed laty, ale tego dnia 15.06 dali Czadu jak za dawnych lat i mi strasznie się podobało

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 3 paź 2006, 15:07

Mnie się nie podobał.Ani koncert ani też Ax to nei to samo ani nie ta sama osoba

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 3 paź 2006, 18:24

Eeeeee gupoty gadasz no ale cóż to twoja opinia ja byłm 3 metry od sceny i bardzo przerzywałem to widowisko !!!

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 8 paź 2006, 11:43

ja uwielbiam Gunsow :) Pominmy to ze Axl ma do Polakow stosunek taki jak do Zydow... :]dlatego mnie zaskoczyl ten koncert w Polsce,na ktory niestety nie moglam pojsc..ale ich muzyka jest cudowna (wlasnie slucham Don't Cry ;) )

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 8 paź 2006, 22:51

olek napisał(a):
Pominmy to ze Axl ma do Polakow stosunek taki jak do Zydow... :]

Plotki ;)

Bardzo podoba mi się Appetite for Destruction i Use Your Illusion. Gra Slash'a, charakterystyczny wokal Axl'a wychodziły świetnie. Troszke mniej podoba mi się to 9 letnie wydawanie Chinese Democracy. :doubt: Ciągle pojawiace się informację, że premiera za pół roku, na jesień i kto wie ile to jeszcze może trwać. Teraz podobno ma wyjść 21 listopada.... Pożyjemy, zobaczymy.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 9 paź 2006, 12:01

Simba napisał(a):
olek napisał(a):

Plotki ;)

Dokładnie tak wiesz, są ludzie, którzy za wszelką cenę chcą żeby ludzie w nią (w płotkę) wierzyli, ale niesyty nie ma zadanego wywiadu czy reportażu, w którym Axl by porównywał nas z żydami..

Ostatnio edytowano 9 paź 2006, 15:22 przez atat666, łącznie edytowano 1 raz

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 16 paź 2006, 11:13

atat666 napisał(a):
Simba napisał/a:
olek napisał/a:

Plotki

Dokładnie tak wiesz, są ludzie, którzy za wszelką cenę chcą żeby ludzie w nią (w płotkę) wierzyli, ale niesyty nie ma zadanego wywiadu czy reportażu, w którym Axl by porównywał nas z żydami..

hmm no niestety on nienawidzi i Żydów i Polaków, i kiedyś powiedział,że do Polski nie przyjedzie... jak widać... kasa go zachęciła:)
ja uwielbiam oczywiście najcudowniejszego gitarzyste... podpowiem,że jego ksywke zaczyna się na ,,S":) niestety odszedł do Velvet Revolver...
Mmm Olek też idę słuchać Don't cry...:)

Poczujemy się wzajemnie...";)

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 16 paź 2006, 19:31

http://pl.wikiquote.org/wiki/Axl_Rose

podobne artukuły czytałem w pismach rockowych w latach '90

a skoro jesteś przekonany ze jest inaczej to udowodnij znajdz rozmowe wywiad cokolwiek co by potwierdziło twoje zdanie. A jeszcze jedno Axl pokazał jak nas wszystkich nienawidzi ja na koncercie podczas piosenki Patience ubrał na siebie polską flagę

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 17 lis 2006, 20:48

o G'N'R! zespół mego dzieciństwa ;)
kiedyś miałem zajawki na tą kapele. teraz raczej słucham od święta. na koncercie nie byłem, nieco żałuję.
co do plotek; nie jest to śmieszne. gdy G'N'R było na szczycie sławy, ledwo nie dostałem wpier..nicz w postawówce, że miałem kostkę z ich naszywką. a wszystko przez owe plotki. ale to było daaawno temu i kilka dni dłużej. teraz ludzie mniej wzracają uwagę na takie sprawy.
Gunsów mozna słuchac w kazde dni; te smętne i te bardziej szalone.
Axel zawsze znajdował sie na czele paczki. lecz ktoż nie pamieta Izzy;ego oraz wspaniałego Slasha z cylindrem.
obecnie mało kto słucha starych rytmów rocka, a szkoda - nie wiedza co tracą. ;)

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 7 lip 2007, 14:05

Sweitny zespol, od GNR zaczela sie moja przygoda z rockiem, mam ogromny syntyment do tego zespolu. Czekam na nowe materialy wiekszosci starego skladu czyli plytke Libertad pod szyldem Velvet Revolver (zdaje sie wyszla niedawno, trzeba bedzie zdobyc) oraz wyczekiwane od dawien dawna Chinese Democracy z nowym skladem GNR, pare numerow ktore wycieklo rokuje nadzieje na dobra plytke, numer "Better " jest naprawde swietny.

Obrazek

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 7 lip 2007, 19:55

no jak dla mnie tylko appetite.... :) potem juz takie smeciarskie numery , btw ciekawi mnie tylko czemu axel ...gral rok temu jako guns'roses, skoro nie ma reszty skladu , no ale to pewnie glebsza historia..naszzescie slash takze nie złożył broni , wie wszyscy sa szczesliwi

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 7 lip 2007, 20:17

Szczota napisał(a):
no jak dla mnie tylko appetite.... :) potem juz takie smeciarskie numery ,

Oba Use Your Illusion rowniez byly smieszne. The Spaghetti Incident ktora byla ostatnia plyta w starym skladzie to juz niesety nizsza liga, niedorasta do piet ich wczesniejszym produkcjom.

Cytuj:
btw ciekawi mnie tylko czemu axel ...gral rok temu jako guns'roses, skoro nie ma reszty skladu , no ale to pewnie glebsza historia..naszzescie slash takze nie złożył broni , wie wszyscy sa szczesliwi

Axl ma prawa do nazwy i sam wywalil reszte zespolu po nieporozumieniach dotyczacych kierunku w ktorym mial isc zespol, przez co podobno jedyna jego forma komunikacji ze Slashem to przez prawnikow :D

Obrazek

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 7 lip 2007, 22:11

rad3k napisał(a):
Axl ma prawa do nazwy i sam wywalil reszte zespolu

czyli buzerka :]

Offline Zobacz profil

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę
1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1