Tragiczny, przereklamowany zespół z najgorszym (obok Derisa) wokalistą wszechczasów.
Ales pierdolnal...Stawiasz Cansa na tym samym poziomie co Derisa?!? pfff...jakos tak dopiero to przeczytalem...
Zreszta, takie moje pytanie: Co macie Cansowi do zarzucenia pod wzgledem warsztatu? Jesli chodzi o technike to ja bym postawil go wysoko.
A co samego Hamerfalla. Tak naprawde gdyby teksty nie byly jakie sa (z paroma wyjatkami) i czasem nie przesadzaliby ze slodkimi melodyjkami to dla mnie bylby to kawal zajebistej muzy. Zreszta i tak mi sie podoba...Lubie czasem posluchac. A Glory To The Brave to nawet dosc czesto slucham...
Barwe i styl spiewania ktore nie kazdemu do gustu przypadaja (zdecydowanie wiecej ich). Ale obiektywnie rzecz ujmujac nie mozesz powiedziec ze jest 'najgorszym' wokalista swiata (a wplatanie w to Derisa to juz wogole - boki zrywalem) bo na ten przyklad Araya moze mu piety lizac...Bo widzisz, ja sie np zastanawiam ja Slayer z takim wokalista wyszedl na szczyt...
_________________ Zreszta niewazne...Napijmy sie!
rocketman
Napisane:
20 kwi 2009, 19:29
Dołączył(a): 4 sie 2008, 12:55 Posty: 619 Lokalizacja: Kraków-NH
Jolly napisał(a):
bo na ten przyklad Araya moze mu piety lizac...Bo widzisz, ja sie np zastanawiam ja Slayer z takim wokalista wyszedl na szczyt...
Dołączył(a): 7 mar 2007, 18:54 Posty: 3379 Lokalizacja: się biorą dzieci?
Jolly napisał(a):
bo na ten przyklad Araya moze mu piety lizac...Bo widzisz, ja sie np zastanawiam ja Slayer z takim wokalista wyszedl na szczyt...
Araya może najwyżej temu całemu gościowi z Hammerfall polizać miejsce, gdzie powinny być jaja, o ile lubi ślinić wyjących kastratów. Tomuś jest po prostu charakterystyczny, czego nie można powiedzieć o tym, jak mu tam, Cansie?
_________________ Jeśli uważasz, że jesteś w stanie w jakikolwiek sposób pomóc w rozwoju HeavyMusic.pl - odezwij się.
Gi-zas
Napisane:
21 paź 2010, 21:16
solówki tego zespołu są konkretne...głos wokalisty rozwala-niby taki ciotowaty a jednak ma to coś
_________________ It`s impossible! Dificult,but not impossible...