Dołączył(a): 7 wrz 2006, 15:23 Posty: 14 Lokalizacja: Zduńska Wola
ÂŚwietna kapela a nowa płyta Supremacy dosłownie powala, jeden z utworów Destroy Everything komentuje tą płyte w 100% :D
Morela
Napisane:
15 paź 2006, 22:06
Dołączył(a): 14 paź 2006, 22:04 Posty: 63 Lokalizacja: spod pawilonu
Hatebreed to chyba najbardziej znana kapela hardcore to raczej każdy o niej musiał słyszeć Według mnie lepszy od Supremacy jest The rise of brutality tak jakoś lepiej mi podszedł
_________________ If the any of you got anything to say about me or my crew, you say it now... you say it to my face!!!
Jeden z lepszych zespołów prezentujących nową szkołę hc.Utwory ich mają w sobie wielki kop energii,wokal i instrumentalium bez zarzutu,a produkcja na każdym albuimie stoi na bardzo wysokim poziomie Najlepsza płytka to moim zdaniem Rise Of Brutality zawiera wiele killerów koncertowych.Ostatnia Supremacy jest również genialna i nie ma na niej utworów słabych,aczkolwiek do Rise... jej brakuje nieco
Ja jak zwykle paskudny zaprezentuje swój pogląd . Dla mnie Hatebreed może i ma kilka fajnych kawałków do słuchania.... ALE! (kocham to! ) Jako zespół głównie moshcore'owy produkuje głównie kawałki do moshowania (znane i kochane przez was pogo, circle pit, wall of death[To częściej na koncertach]). Obecnie z niewiadomych powodów przypadł mi najbardziej kawałek "Straight To Your Face". Nie mam pojęcia czemu. Pozdrowienia.
kantor
Napisane:
27 sty 2007, 22:06
Dołączył(a): 27 sty 2007, 21:51 Posty: 4 Lokalizacja: siem-ce sl.
na poczatku gdy zaczalem sluchac takiej muzy to moim przodowkimkiem i prekursorem hc byla plyta hatebreeda Hatebreed - The Rise Of Brutality a pozniej peseverens - cos pieknego, szkoda ze now aplyta sie tak zeszmacila
UWIELBIAM czyściutKi idealny hardcoRe....
Kiedy myśle haRdcoRe, od Razu słyszę hatebReed.
_________________ !STAY STRONG!
Unai
Napisane:
23 cze 2007, 13:29
kolesie nie grają odkrywczej muzyki
ale kopią dupe jak trzeba
_________________ "Sex jest dobry, ale punk lepszy"
Sid Vicious
Lemur
Napisane:
23 cze 2007, 13:55
Dołączył(a): 12 maja 2007, 15:37 Posty: 261 Lokalizacja: Warszawa
Czy taki czyściutki to ja bym nie powiedział. Owszem to rasowy H/C, ale jednak z domieszką metal-core'a (posłuchajcie Bad Brains, albo Agnostic Front). Zresztą nieważne bo znowu zacznie się gadka o gatunkach muzycznych.
W każdym razie Hetebreed faktycznie kopie dupę. Dla mnie jak dotąd ich najlepsza płyta to "Rise of the brutality".
Znam najnowszy krążek, ale już poowoli zabieram się za poprzednie. Kapela mnie skopała zajebiscie. Ostatnio w ogóle duzo w HC się wkręcam
EDIT: napiszę aby, że płyta "Perseverance" jest po prostu zajebista. Wgniata w ziemie ciężarem i mocą.
Loco
Napisane:
9 wrz 2007, 01:52
Hatebreed to świetny zespół. Stare płyty mnie miażdżą, Preserverance chyba najbardziej. Ale te następne już nie mają dla mnie "tego czegoś".
_________________ Prawdziwy hardcore nie potrzebuje podpisu!!
Zapata
Napisane:
9 wrz 2007, 10:18
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Loco napisał(a):
Preserverance
Taaak, ta płyta ma konkretną moc! Rise of Brutality też jest świetne, a tej płytki z bodajże zeszłego roku to nawet nie słyszałem...
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.