Arondight Looking for new Frontman! Zespół Arondight poszukuję nowego Wokalisty, z przyczyn osobistych Jaromir Przewoźnik opuszcza nasze szeregi. Krośnieńscy rycerze poszukują wokalisty! Człowieka z pasją, zdeterminowanym dążeniem do celu i przede wszystkim mocarnym, melodyjnym głosem, kogoś kto z muzyką chce mieć więcej wspólnego niż tylko jej słuchać. Jeśli śpiewasz, lubisz melodyjny metal - nie czekaj, bo może to właśnie my czekamy na Ciebie! Zgłaszać możecie się pod nr 723 127 394 oraz 698 380 729 lub gg: 2958011 oraz 1870143 Czekamy z niecierpliwością - Hail & Kill! Czytaj więcej: http://www.myspace.com/arondightmetalhttp://www.arondight.pl Zespół ma poważne plany na przyszłość zarówno Koncertowe jak i Studyjne i nie tylko. Posaidamy za Darmo ocieplana/klimatyzowana dużą sale w RCKP krosno (dom klutury ) oraz w najbliszczym czasie także w Rzeszowie.
Ostatnio edytowano 30 sie 2010, 21:43 przez Arondight, łącznie edytowano 1 raz
Zapata
Napisane:
30 sie 2010, 13:47
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Obawiam się, że z tekstami w stylu "zaruwno", to nikt Was nie weźmie na poważnie
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Już poprawiłem. chryste każdemu się może przytrafić jak się spieszy... zresztą gramatyka oraz ortografia w ogłoszeniach na forach to podstawa! Muzyka oraz styl czy poziom zespołu nieważny! Bo nie mają ó oraz ż ł ą i wielu innych! Kto by ich brał na poważnie.
Udam się na pokutę na trzy dni do lasu. Mam nadzieję że to wystarczy.
Cholernie jesteście gościnni. Nie przejmuj się nimi, Arondight. Taka natura podła, co robić.
_________________ "I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"
Zapata
Napisane:
31 sie 2010, 14:36
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Ale no Basti; jakbyś, załóżmy, umiała śpiewać heavy metal, to odpowiedziałabyś na tak napisane ogłoszenie? Ja nie.
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Ja umiem spiewac heavy metal (wedlug Guitar Hero) i nie odpowiem!
Arondight
Napisane:
1 wrz 2010, 09:00
Zapata napisał(a):
Ale no Basti; jakbyś, załóżmy, umiała śpiewać heavy metal, to odpowiedziałabyś na tak napisane ogłoszenie? Ja nie.
"Chciał byś" to uno Dos, ja gram heavy meatal, a nie wiersze piszę. Jeśli brak ó w ogłoszeniu to przeszkoda, to : "Kiss my ass if you don't like me I don't care".
Mimo nienagganej gramatyki opraz interpunkcji zapraszam wszystkich do zapoznania sie z zespołem.
P.S
I tak nie uwierzycie ze mam dyslekcje,dysortografie oraz dysgrafie więc, powiem tylko że udam sie na wieczną pokutę do lasu tylko już nie nabijacie sobie postów, pozdrawiam mistrzowie forum.
maquinas
Napisane:
1 wrz 2010, 10:51
Dołączył(a): 29 sty 2007, 19:57 Posty: 3825 Lokalizacja: z Zakonu NMP
...plus, jesteś mistrzem ciętej riposty!
1 wrz 2010, 12:00
Dołączył(a): 21 maja 2006, 16:22 Posty: 1042 Lokalizacja: Krakow