Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
image jest ważny ale chyba tylko w wypadkach kiedy ktos to lubi, no i chyba trochę w wypadku kiedy dany człowiek gra np. black metal - bo czy wyobrażacie sobie kolesi z Infernal War w polarach i adidasach , albo w dresach lub czymś podobnym???
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
Krieger
Napisane:
27 wrz 2006, 16:12
Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
Reaper napisał(a):
śmierdzisz ?
Ciii, to informacja poufna
No ale cóż, wielu ludzi rozpoznaje się po image, od razu lepiej mi się zagaduje do kogoś w glanach niż w różowych ciuszkach...
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
Pentagram Burns
Napisane:
28 wrz 2006, 19:52
chociaż ktoś wygląda jak kretyn , ale podoba mi się muzyka, to nie ma to znaczenia
Image jest mało ważny jak dla mnie. Bo do niego, w przeciwieństwie do twórczości, można zachować dystans i może nie drażnić (mimo ew. kiczu czy idiotyczności - vide Cradle of Filth. Mam rezygnować ze wspaniałej muzyki, bo głupio się ubierają i myślą, że są wampirami?)
Eruantalon
Napisane:
14 paź 2006, 18:30
Prędzej dlatego, ze grają beznadziejnie ;>
Ale to oczywiście mój pogląd na tę tematykę ;>
_________________ No Fate. Only the Power of Will.
Fuck the world. Hail & Kill!
Necromessiah
Napisane:
14 paź 2006, 18:32
Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
Crejdle to wspaniała muzyka....??? kpiny. Ich image kosztuje pewnie tyle co sesja w jakims polskim studiu
Ostatnio edytowano 14 paź 2006, 20:00 przez Necromessiah, łącznie edytowano 1 raz