Przepraszam, że nie lubię słuchać hałaśliwych, łysych oszołomów Jedźta i bawta się dobrze, ja idę na Anathemę.
_________________ "I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"
Kultowości Finów nie neguję, ale słuchać ich nie mogę. Wrzaskliwi, hałaśliwi, niegrzeczni chłopcy przechlani fińską wódą. Niektórych to kręci. Jak mi dadzą bilet to może podskoczę do Chorzowa. Jeśli okaże się, że ich pijacka, prosta krzykliwość ma na scenie jakiś sens - pasuję. Jeśli nie, to nadal jest to muzyka "men only" i jako taka jest dla mnie niestrawna.
Coś jak Motorhead...
_________________ "I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"
Borsuk
Napisane:
21 wrz 2010, 21:49
Dołączył(a): 19 mar 2007, 01:42 Posty: 1282 Lokalizacja: Krak-off
Bastet napisał(a):
Coś jak Motorhead...
Dobra nie komentuje
_________________ OH FUCK! - An exclamation of immense frustration and awe an overpowering catastrophe that is about to happen.
Impaled Nazarene ponoć przybywa z wizytą do Chorzowa (jakoś w grudniu). Pendulum podskakuje z radości, cieszę się jego szczęściem choć bez zrozumienia.
18.12. Czyli data w której grają w Krk.... 1) Helloween + Stratovarius w Studio.! 2) Kat + Roman w Loch Ness.
i..
Ulver(+ Fennesz, Blindead i Proghma-C) w Warszawskim Palladium.
_________________ M.
Borsuk
Napisane:
21 wrz 2010, 22:55
Dołączył(a): 19 mar 2007, 01:42 Posty: 1282 Lokalizacja: Krak-off
Dobra, dobra kto z fanow IN wybierze Helloween albo Kat
Ulver to inna sprawa
_________________ OH FUCK! - An exclamation of immense frustration and awe an overpowering catastrophe that is about to happen.