1. Nick: Kainpel
2. Imię: Sebastian
3. Wiek: Rocznik 91
4. Miasto: Dąbrowa Górnicza
5. Ulubione Kapele: Bathory, Haggard, Ensiferum, Led Zeppelin, Pink Floyd, Omega, Marilyn Manson, Devil Doll - ogółem niezły rozrzut.
6. Ulubiony Album(y): - "Eat me Drink me", "Blood on ice" "The girl who was... Death"
7. Kolor Wlosów: Blond
8. Kolor Oczów: Niebieski
9. Ulubiony Alkohol: Whiskey, ciemne piwa
10. Ulubione Żarcie: Tatar... 11. Mój Idol: Nie posiadam idoli
12. Najpiękniejsza kobieta, mężczyzna: Nie mam zdania na ten temat
13. Motto Życiowe: Człowiek umiera przez całe życie
14. Ulubiony Autor: Juliusz Słowacki
15. Ulubiony Aktor: Jack Black
16. Ulubiony Film: "Efekt motyla"
18. Ulubiona Książka: "Kordian"
19. Wzrost: 172cm
20. Jak trafiłem na forum: Kompletny przypadek, szukałem szczegółowych informacji na temat ubioru Metalowców z lat 80'.
Od zawsze interesuję się muzyką, od 6 lat siedzę w mocniejszych brzmieniach. Muzyka jest moją pierwszą miłością, której stale się trzymam i o której mogę stale mówić. Dodatkowo maluję, rysuję - właśnie kończę szkołę plastyczną.
Przy okazji pragnę się z Wami przywitać. Mam nadzieję, że uda mi się przywiązać do tego forum.
Krieger
Napisane:
21 sty 2010, 21:34
Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
Kainpel napisał(a):
Przy okazji pragnę się z Wami przywitać. Mam nadzieję, że uda mi się przywiązać do tego forum.
Witam i ja Ciebie, przywiązanie do tego forum nie jest trudne, byle był dystans do wszystkiego ;]
Kainpel napisał(a):
ciemne piwa
I za to już Cię lubię
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
Grzegorz
Napisane:
21 sty 2010, 22:17
Kainpel, pokaż jakieś własne ciekawe prace a może będzie ciekawa propozycja dla Ciebie
_________________ "Wolność i inteligencja to główne cechy szatana..."
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Kainpel napisał(a):
ciemne piwa
O, a to ciekawe. Konkretnie? Niewiele osób w PL wie, że piwo nie kończy się na Żywcu
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Na szczęście nie kończy się na żywcu. Pierwszym ciemnym piwem jakie piłem był właśnie Żywiec Porter. Co prawda zrobił na mnie wrażenie, ale nie tak wielkie jak kolejne ciemne piwa, które trafiły do moich ust. Ze wszystkich ciemnych piw, które piłem najmilej wspominam Guinessa i Heban - gorąco polecam, szczególnie to drugie
Zapata
Napisane:
22 sty 2010, 17:48
To ja z mojej strony polecę krakowską Smoczą Głowę (piwo iście genialne, o lekkim kawowym posmaku, no coś pięknego) i z polskich jeszcze Junak Ciemne, no i Koźlak ino raczej z Ambera jest najbardziej ekonomiczny, no i pyszny też Z zagranicy La Trappe jest świetne, a bliżej PL to czeskie 1795 całkiem, całkiem, a cena zachęca (w przeciwieństwie do trapera).
A pszeniczne lubi?
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
Koźlak, według mnie, jest najlepszym piwem jakie w życiu trafiło do mojego gardła. Nie wymieniłem go, bo uważam, że bocki nie zaliczają się do ciemnych piw A 1795 to zwykły, czeski, jasny budweiser - nie zrobił na mnie większego wrażenia.
Co do pszenicznych piw - lubię, lecz nie za często. Trochę irytuję mnie mętność tych trunków.
A nazwy, wymienionych przez Was ciemnych piw, brzmią bardzo zachęcająco. Z pewnością kiedyś ich zakosztuję
Zapata
Napisane:
22 sty 2010, 22:04
Kainpel napisał(a):
A 1795 to zwykły, czeski, jasny budweiser - nie zrobił na mnie większego wrażenia.
1795 jest w wersji jasnej i ciemnej, nie jest to jakiś szał, ale przyzwoite, a kosztuje niewiele
Kainpel napisał(a):
bocki nie zaliczają się do ciemnych piw
Bardziej do ciemnych niż do jasnych, a imo póki nie bawimy się w browarnictwo to wprowadzanie jakiś strasznych kategorii nie ma sensu
Kainpel napisał(a):
Co do pszenicznych piw - lubię, lecz nie za często. Trochę irytuję mnie mętność tych trunków.
Ach, no to mnie nic w tym najcudowniejszym gatunku piwa nie irytuje, wolę nawet niż ciemne
Tak btw mam swoistą manię próbowania nowych piw, a że chleję tego dość dużo, to w sumie próbowałem już wiele. Od wakacji stwierdziłem, że warto to przekuć w coś materialnego i kolekcjonuję puszki i butelki - od września uzbierało się już ponad 100 różnych z szumnie to nazwijmy całego świata
A chuj, idę do lodówki po piwo, mam gdzieś jeszcze Perłę i jasnego 1795
Hehe, ja również zacząłem zbierać Kolekcjonuję butelki po piwach, ale tylko po nietypowych lub tych, które specjalnie mi zasmakowały. Stąd skromna liczba 20 sztuk. Ale mogę się pochwalić butelką z Włoch a nawet z Węgier