Rzucajcie swoje propozycje: zespoły z tzw 'średniej półki', czyli nie Behemoth, Corruption czy Vader, tylko coś bardziej realnego: Coś w stylu 'bycia znanym na poziomie' The NoMads, Horrorscope, Chainsaw, Witchking, Totem etc. Dawajcie swoje typy! a zobaczymy co uda się zrobić.
_________________ "Wolność i inteligencja to główne cechy szatana..."
Raven Of Enema
Napisane:
20 maja 2008, 20:59
ja bym powiedział że Whorehouse, chociaż nie wiem jaka to półka.
_________________ Szatan, Piwo, Kiełbasa
Szreder
Napisane:
20 maja 2008, 21:08
Whorehouse to jak najbardziej "ta" półka. Ale ja bym chciał The NoMads.
_________________ If you're lookin' for some action,
Runnin' against the tide.
Feel like causin' some destruction,
Spend some electric nights,
on the danger line.
Zapata
Napisane:
20 maja 2008, 21:10
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Flapjack! Chociaż cholera ich wie czy grają ze sobą jeszcze
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Ja mam znacznie skromniejsze wymagania, co prawda projekt nie jest polski, ale ufam że to nie jest taki znowu duży problem, poza tym pasuje do profilu strony, bo jest stosunkowo heavy, bardzo chętnie zobaczyłbym w Krakowie Government Alpha, dałoby się coś z tym zrobić?
_________________ "I spent a year in my room wanking, basically, masturbating every day, twenty times a day. I think that's where I developed the idea of doing things alone."
Właśnie tak sobie pomyślałem, że jak nie bardzo idzie im organizowanie koncertów projektów polskich, to może z nippońskimi pójdzie lepiej, nie?
_________________ "I spent a year in my room wanking, basically, masturbating every day, twenty times a day. I think that's where I developed the idea of doing things alone."