ksu słucham od ponad 20 lat nie mam ulubionych utworów wszystkie są dobre to jest kapela która mi się wogóle nie nudzi pamiętam jak pod koniec lat 80 jezdzilismy pod namiot i z jamnika puszczalismy Ksu i spiewalismy oczywiscie przy jabolach to były czasy eh
Zapata
Napisane:
1 lut 2009, 16:39
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Co prawda to prawda, KSU to muzyka idealna w plener
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Dołączył(a): 4 sie 2008, 12:55 Posty: 619 Lokalizacja: Kraków-NH
Ja za to KSU znam od niedawna i szkoda tylko, że tak późno ich poznałem. Faktycznie, wszystkie kawałki na równym dobrym poziomie. Nic tylko słuchać i słuchać.
10 maja 2009, 16:49
Ksu mają super kawałki zajebisty punk rock grają płyta z 2008 wymiata
"Ludzie bez twarzy" - nieśmiertelna płyta, jedna w moich ulubionych. KSU to jedna z najważniejszych kapel punkowych w Polsce. Świetne teksty no i podoba mi się ich energia.
Obowiązkowa pozycja dla każdego punkowca
_________________ Too big, too small,
Size does matter after all.
Zu groß, zu klein,
Er könnte etwas größer sein.
roxts
Napisane:
16 cze 2011, 13:31
Co najlepsze KSU praktycznie nie ma słabych kawałków, na żywo robią totalny czad, mimo wieku. Byłem na wielu ich koncertach i na każdym bawiłem się równie dobrze