Jasne, że byłam! Nie mogłabym nie być:p Zagrali aż 20 utworów, 7 z najnowszej płyty Sehnsucht(w tym A.U.S i Komę, które grali na trasie bardzo rzadko):D oraz same największe szlagiery, m.in. Copycat, Alles Luge, Alleine Zu Zweit, Komet, Ich Verlasse, Senses,Schakal etc. Długo by jeszcze wymieniać:p
A co do stroju scenicznego to sama sobie zobacz:)
Tak, Anne ślicznie wyglądała, a na scenie jak się poruszała...jej, gdybym nie wiedziała, to nigdy bym nie uwierzyła, ze ma 41 lat
_________________ Obrazy jedynie pochlebiają...
Bo kto maluje okropności takimi, jakimi są?
Maharet
Napisane:
26 wrz 2009, 09:48
Dołączył(a): 23 sie 2006, 23:53 Posty: 549 Lokalizacja: Jasło/Kraków
A Tilo ma doczepione włosy. Generalnie to w ogóle nie znam tej kapeli, ani też za muzyką taką nie przepadam, ale mialam przyjemność pana Tilo poznać na żywo i napić się z nim w Popularnym dzień przed koncertem w Krakowie. To strasznie miły facet, i jak stwierdził - ten, który mu powiedział, że Popek to jedyna metalowa knajpa w Krakowie - miał rację.
Tilo i Anne nie znaleźli się w Popku od tak sobie przypadkiem w noc przed swym koncertem w Kraku:p Zespół Cemetery of Scream miał za zadanie odebrać członków grupy Lacrimosa z lotniska i ogólnie się nimi zaopiekować - jak widać włączając w to nocne rozrywki Wraz z Dimą z Kijowa ( ekipa techniczna? ) Tilo i Anne pojawili się więc w owym klubie, a w ramach "obstawy" występował jedynie kompletny skład CoS.
_________________ Obrazy jedynie pochlebiają...
Bo kto maluje okropności takimi, jakimi są?
Maharet
Napisane:
28 wrz 2009, 13:59
Dołączył(a): 23 sie 2006, 23:53 Posty: 549 Lokalizacja: Jasło/Kraków
A, no tak! W końcu Olaf jest wokalistą CoS.
_________________ Thrash i piwko, dziwko!
luna
Napisane:
27 lut 2010, 22:30
Dołączył(a): 17 maja 2007, 22:11 Posty: 183 Lokalizacja: tylko Kraków!
Ostatnio przysłuchiwałam się audycji Tomasza Beksińskiego "Noc z Lacrimosą", dotychczas chyba nie doceniałam "Elodii". Najbardziej urzekł mnie "The Turning Point", najpierw ponure tłumaczenie pana Tomasza, a następnie przepiękny głos Anne.. szkoda, że już się nie prowadzi takich audycji jak on, naprawdę potrafił facet stworzyć klimat i zachęcić do słuchania tej muzyki.