Dziwne, że nikt jeszcze nie wymienił The Obsessed - zespołu o podobnym brzmieniu o Black Sabbath, ale grającego jeszcze ciężej, można powiedziec, że byli inspiracją dla wielu stonerowych kapel i nie tylko
maquinas
Napisane:
14 wrz 2010, 15:55
Dołączył(a): 29 sty 2007, 19:57 Posty: 3825 Lokalizacja: z Zakonu NMP
Co Ty pierdolisz?
Obsessed cięższy od BS? Jak Ci glośniki obniżają dźwięk o 4 tony to chyba wtedy. O to doom metalowy duch pomieszany z rock'n'rollową energią (budowaną przede wszystkim przez zajebiste solówki Scotta). Jakby Melvinsi jarali jeszcze więcej trawy, to nagraliby coś takiego jak Lunar Womb. Klasyk, szkoda, że tak malo znany.
Obsessed cięższy od BS? Jak Ci glośniki obniżają dźwięk o 4 tony to chyba wtedy. O to doom metalowy duch pomieszany z rock'n'rollową energią (budowaną przede wszystkim przez zajebiste solówki Scotta). Jakby Melvinsi jarali jeszcze więcej trawy, to nagraliby coś takiego jak Lunar Womb. Klasyk, szkoda, że tak malo znany.
no może trochę przesadziłem z tym cięzarem, bardziej chodziło mi o ciężki, dołujący klimat. Przykro mi, ze uraziłem twoje uczucia, ale nie musiałeś mnei od razu atakować koleś. Zluzuj rajstopy. W każdym razie wolę The Obsessed od Black Sabbath
maquinas
Napisane:
14 wrz 2010, 17:52
Dołączył(a): 29 sty 2007, 19:57 Posty: 3825 Lokalizacja: z Zakonu NMP