Dołączył(a): 17 maja 2007, 22:11 Posty: 183 Lokalizacja: tylko Kraków!
1. Nick: luna.
2. Imię: klaudyna.
3. Wiek: ten najlepszy. 4. Miasto: kraków
5. Ulubione Kapele: gustuję w bardzo różnej muzyce... z jednej strony uwielbiam AC/DC, a z drugiej - Pink Floydów... zresztą ciężko mi się zdecydować na cokolwiek - wszystko zależy od nastroju.
6. Ulubiony Album(y): często gdy czegoś słucham, stwierdzam, że to mój ulubiony album, ale niestety potem nie pamiętam, o którym była mowa...
7. Kolor Włosów: zależy od farby ;D
8. Kolor Oczów: w kolorze napoju bogów (czyt. piwne;)
9. Ulubiony Alkohol: wściekłe psy! 10. Ulubione Żarcie: każde, o którym ktoś powie, że jest niezdrowe. ;] ogólnie nie trawię jedynie wątróbki.
11. Mój Idol: Janis Joplin.
12. Najpiękniejsza kobieta, mężczyzna: jestem narcyzem; a tak poza tym piękny mężczyzna to ktoś metroseksualny, a mnie nie przekonuje facet spędzający przed lustrem więcej czasu ode mnie.
13. Motto Życiowe: patrz: mój podpis.
14. Ulubiony Autor: jest ich kilku... chociażby Przerwa-Tetmajer.
15. Ulubiony Aktor: Garry Oldman tudzież Johnny Depp (zwłaszcza za poczciwego "Edwarda...")
16. Ulubiony Film: "The Thing" oraz "Interview with the vampire". no i te wszystkie, o których nie pamiętam.
18. Ulubiona Książka: 'Wilk stepowy' Hermanna Hessego oraz 'Jakimi rzeczy są' Olego Nydahla
19. Wzrost: 1,64 metra, bodajże...
20. Jak trafiłem na forum: Krieger...
tak poza tym... nie nadaję się do wypełniania ankiet. wyjątkowo nie lubię pisać "ściśliwie", chociaż tym razem najwyraźniej mi wyszło.
28 maja 2007, 18:26
aaaaaaaa, wściekłe psy. Pamiętam jak wypiłem kilka tych drinków, ale robionych ze śliwowicy (80%). Do tej pory jak to sobie przypomnę to mnie coś kręci w żołądku... ale drink całkiem smaczny, a na pewno rozgrzewający
_________________ "moja kobita nie zgadza się, mówi, że blues rozpije mnie" oł jeee
Zapata
Napisane:
28 maja 2007, 19:16
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
luna napisał(a):
gustuję w bardzo różnej muzyce... z jednej strony uwielbiam AC/DC, a z drugiej - Pink Floydów... zresztą ciężko mi się zdecydować na cokolwiek - wszystko zależy od nastroju.
Hmm... AC/DC, Pink Floyd... Napisz po prostu ze lubisz DOBRA muzyke, ot co.
luna napisał(a):
Johnny Depp (zwłaszcza za poczciwego "Edwarda...")
Swietny film, swietna rola.
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Zapata napisał(a):
luna napisał(a):
gustuję w bardzo różnej muzyce... z jednej strony uwielbiam AC/DC, a z drugiej - Pink Floydów... zresztą ciężko mi się zdecydować na cokolwiek - wszystko zależy od nastroju.
Hmm... AC/DC, Pink Floyd... Napisz po prostu ze lubisz DOBRA muzyke, ot co.
Napisz od razu świetną!
Zapata napisał(a):
luna napisał(a):
Wstyd się przyznać, ale jak byłem mały to strasznie się bałem Edwarda.
_________________ "moja kobita nie zgadza się, mówi, że blues rozpije mnie" oł jeee
Zapata
Napisane:
28 maja 2007, 19:45
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
krakowska napisał(a):
Zapata napisał(a):
luna napisał(a):
Zaden wstyd, makabrycznie sugestywna rola, kto Ci pozwolil to ogladac jakzes byl nieletni? Pod sad.
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Zapata napisał(a):
Zaden wstyd, makabrycznie sugestywna rola, kto Ci pozwolil to ogladac jakzes byl nieletni? Pod sad.
Sam po kryjomu ,jak matka zasnęła, puszczałem na video edwarda. Przyznaję się i chcę poddać się dobrowolnej karze!
luna
Napisane:
29 maja 2007, 18:23
krakowska napisał(a):
Zapata napisał(a):
Sam po kryjomu ,jak matka zasnęła, puszczałem na video edwarda. Przyznaję się i chcę poddać się dobrowolnej karze!
męski masochizm? nie wierzę... ;]
krakowska napisał(a):
Zapata napisał(a):
luna napisał(a):
czemu się go bałeś? Edward nie był straszny, tylko mroczny i gotycki. po obejrzeniu tego filmu, gdy miałam 9 lat, zrozumiałam wreszcie, że świat nie jest sprawiedliwy... ;D
29 maja 2007, 19:46
luna napisał(a):
czemu się go bałeś? Edward nie był straszny, tylko mroczny i gotycki.
Sama sobie odpowiedziałaś.
luna
Napisane:
19 lis 2009, 21:28
nie sądzę, aby to był powód do lęków, chyba że byłam aż tak specyficznym dzieckiem.