1. Nick: Mangdal (co jak co ale ten punkt ankiety jest zbędny ) 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 19 4. Miasto: Biskupiec (Reszelski) 5. Ulubione Kapele: Slayer... ( i wiele innych, nie lubię wyliczanek ) 6. Ulubiony Album(y): show no mercy...( i wiele innych) 7. Kolor Wlosów: Blond. A dokładniej ciemny blond 8. Kolor Oczów: Niebieskie 9. Ulubiony Alkohol: Piwo (uwielbiam portera) 10. Ulubione Żarcie: nie wybrzydzam jeżeli o kulinaria chodzi 11. Mój Idol: nie mam 12. Najpiękniejsza kobieta, mężczyzna: jaja sobie robicie ? 13. Motto Życiowe: nie mam 14. Ulubiony Autor: Mickiewicz 15. Ulubiony Aktor: Tom Hanks 16. Ulubiony Film: nie mam jednego ulubionego 18. Ulubiona Książka: no kurwa ! Modlitewnik (nie mam ulubionej) 19. Wzrost: dokładnie nie wiem ale coś w okolicach 173 cm 20. Jak trafiłem na forum: wujek google mnie tu skierował
_________________ "Jest Bóg ? Czy go nie ma ?"
Zapata
Napisane:
6 cze 2010, 09:40
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Mangdal napisał(a):
Piwo (uwielbiam portera)
Porter dobry! A konkretnie?
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Póki co dane mi było spróbować 1. A mianowicie żywiec porter.
Innych nie widziałem w okolicznych sklepach. Ale rzecz jasna będę szukał
_________________ "Jest Bóg ? Czy go nie ma ?"
Zapata
Napisane:
7 cze 2010, 17:02
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Mangdal napisał(a):
żywiec porter
Jeden z najgorszych porterów jakie w życiu piłem, dobry od 5-6 butelki
Polecam przede wszystkim Ciechan Porter, najlepszy jaki do tej pory dane mi było kosztować. Niezłe też są np. Baltic Porter (chociaż to wyjątkowo słodki porter), Caulier, a jak koniecznie chcesz z któregoś z dużych browarów to już dużo lepszy od Żywca jest Okocim Porter.
Ale, jeżeli lubisz Portery to proponuję spróbować innych ciemnych piw: Koźlaków, Smoczej Głowy, czy nawet Junaka Ale tych to już dużo w PL więcej niż porterów (tych produkuje się chyba kilkanaście jeno), więc ze znalezieniem odpowiadającej marki nie powinno być problemu.
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.