1. Nick: Michalano 2. Imię: Michał 3. Wiek: 13 lat 4. Miasto: nie podam 5. Ulubione Kapele: Metallica, Static-x, Disturbed, Iced Earth 6. Ulubiony Album(y): nie mam ulubionego 7. Kolor Wlosów: blond 8. Kolor Oczów: zielone lub niebieskie. Sam nie wiem 9. Ulubiony Alkohol: nie piję 10. Ulubione Żarcie: cheesburger, hamburger, pizza 11. Mój Idol: brat 12. Najpiękniejsza kobieta, mężczyzna: jest dużo pięknych, ale nie ma najpiękniejszej 13. Motto Życiowe: Sami jesteśmy kowalami swojego życia 14. Ulubiony Autor: Sapkowski, Pratchett, Tolkien 15. Ulubiony Aktor: Mel Gibson, Heath Ledger 16. Ulubiony Film: Obłędny rycerz, Patriota, Desperado 18. Ulubiona Książka: Sam nie wiem. Chyba "Muzyka Duszy" Terry'ego Pratchetta no i "Władca Pierścieni" 19. Wzrost: 1,70 m 20. Jak trafiłem na forum: przez przypadek
Ostatnio edytowano 23 lip 2010, 00:02 przez michalano, łącznie edytowano 1 raz
Zapata
Napisane:
22 sty 2010, 22:18
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Cytuj:
10. Ulubione Żarcie: cheesburger, hamburger 13. Motto Życiowe: Sami jesteśmy kowalami swojego życia
Żebyś se nie wykuł nadwagi
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Skąd awatara wziąłeś? Widziałem gdzieś identyczną grafikę, jeno większą (Twoją uciąłeś, ta?) i nie mogłem jej kiedyś znaleźć ponownie, a szukałem.
Szczerze mówiąc to...sam nie wiem. Znalazłem go dawno temu i mi się spodobał więc postanowiłem, że to będzie mój avek. Tak, z tego co pamiętam uciąłem go troszeczkę.
@Zapata: Wolę sobie wykuć nadwagę niż być takim chuderlakiem jak teraz