Oto pierwsze dwa filmy z nagrywania naszego debiutanckiego longplaya "I Hate You Rock'n'Roll". Planowana premiera we wrześniu 2010, no chyba że znajdziemy wcześniej sensownego wydawcę. Pierwsze numery do odsłuchania pod koniec czerwca. Miksami zajmuje się właśnie Jacek Miłaszewski (Acid Drinkers, Hunter)
Ostatnio edytowano 9 cze 2010, 12:53 przez Wujek Drut, łącznie edytowano 1 raz
Zapata
Napisane:
2 cze 2010, 19:06
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
O, nowa Mikirurka, fajna sprawa
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Czyli mam się spodziewać dobrej dynamiki.? Jak tak to z chęcią zapoznam się zjakąs próbką Waszego materiału, choćby na myspace. : P
_________________ M.
Wujek Drut
Napisane:
9 cze 2010, 12:54
Tak, ma być dynamika i groove. Stawiamy na sekcję rytmiczną. Pierwsza publikacja mp3 pod koniec czerwca.
Edit: trochę nam się przeciągnęło ze wzgl. na powódź we Wrocławiu i wakacje, pierwsza publikacja nastąpi pod koniec lipca. Przy okazji miksów przesłuchaliśmy parę numerów nowego Acid Drinkers, to będzie cios!
Zapraszam do przesłuchania premierowego utworu z nadchodzącej debiutanckiej płyty "I Hate You Rock'n'Roll", której wydawcą będzie bardzo dobrze Wam znana firma HeavyMusic Records:
Produkcja: Mikirurka, nagranie: "Studio Centrum" Kraków, studio "Chinook" Dębica. Miks i mastering: Jacek Miłaszewski, "Chimp Studio" Wrocław (m.in. ostatnie płyty Acid Drinkers, Hunter)
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Zajebistość jest!
A, no i fajnie, profesjonalnie przygotowana animacja na youtube, +1!
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Oto okładka:
Jej autorem jest Marcin Nowakowski z grupy Michała Gałka - pART Studio - http://www.partstudio.net/. Marcin i Michał są twórcami m.in. słynnej serii komiksów "Epizody z Auschwitz".