1. Nick: Mona
2. Imię: Natalia
3. Wiek: Podobno kobieta ma na tyle na ile się czuje albo wygląda 4. Miasto: Kraków
5. Ulubione Kapele: Slayer, Kult, Defekt Muzgó, Bring Me The Horizon
6. Ulubiony Album(y): sporo ich
7. Kolor Wlosów: Niezidentyfikowany, podchodzący pod blond.
8. Kolor Oczów: Zielonawy
9. Ulubiony Alkohol: Piwko, czysta, wiśniówka
10. Ulubione Żarcie: -
11. Mój Idol: Kazik Staszewski
12. Najpiękniejsza kobieta, mężczyzna: Jessica Stam, młody Varg
13. Motto Życiowe: -
14. Ulubiony Autor: -
15. Ulubiony Aktor: A. Jolie
16. Ulubiony Film: Little Nicky, Zeitgeist , Requiem dla snu
18. Ulubiona Książka: -
19. Wzrost: 172 cm
20. Jak trafiłem na forum: trudno określić
Zapata
Napisane:
3 mar 2009, 22:14
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Mona napisał(a):
trudno określić
Takiej odpowiedzi to jeszcze w tej kategorii nie widziałem Pod wpływem?
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Trudno określić ponieważ gdyż bo bywałam już nieraz na heavymusic z czystych przypadków (google itp) a pozatym to znajomi nieraz wspominali.. każdym razie nie wiedziałam co lepiej napisać
Mona
Napisane:
20 sie 2010, 11:57
straszne rzeczy kiedyś o sobie wypisywałam :<
1. Nick: Mona 2. Imię: Natalia 3. Wiek: o kroczek od 18 :] 4. Miasto: Kraków 5. Ulubione Kapele: Schizma, Kult, Bring Me The Horizon, Suicide Silence, Job For a Cowboy, Porcelain and The Tramps, Acid Drinkers, Slayer. 6. Ulubiony Album(y): według lasta : Hardcore Enemies i State Of Mind 7. Kolor Wlosów: brązowy 8. Kolor Oczów: Zielonawy 9. Ulubiony Alkohol: Jagermeister, Dębowe Mocne, Żubr, Lubelska cytrynówka, Peppermint. 10. Ulubione Żarcie: Tosty z serem, lasagne, sałatka grecka (bez oliwek, fuj!) 11. Mój Idol: Beavis i Butthead 12. Najpiękniejsza kobieta, mężczyzna: jestem pewna, że jeszcze takiego/takiej nie widziałam. 13. Motto Życiowe: c'est la vie 14. Ulubiony Autor: Ch. Moore, Sapkowski 15. Ulubiony Aktor: - 16. Ulubiony Film: Requiem dla snu 18. Ulubiona Książka: - 19. Wzrost: 174 cm 20. Jak trafiłem na forum: trudno określić
maquinas
Napisane:
20 sie 2010, 13:22
Dołączył(a): 29 sty 2007, 19:57 Posty: 3825 Lokalizacja: z Zakonu NMP