Bylem na ostatnim koncercie w krk (z Witchking i Mayheron) i bylo kurewsko zajebiscie(Zreszta to nie byl pierwszy ich koncert na ktorym bylem). Pomijam juz fakt ze Monstrum bardzo lubie...Moze fakt faktem - niektore teksty sa chujowe (tak smieszne z lekka) ale mi muzyka osobiscie sie bardzo podoba i takie granie mi pasuje...
A jak ktos skresla kapele tylko dlatego, ze nagrala walek dla Papieza to...buahahaha...
Coz...gusta gustami...ludzie maja rozne poczucie estetyki (zle slowo ale nie chce mi sie lepszego szukac:P) i chwala Bogu (bo fora by nie istnialy:P:P:P:P) wiec ja tam jestem na tak a Oenologist moze krecic nosem i takie jego swiete prawo...
Tez ich bardzo lubię, jakoś przypadli mi do gustu. Poza tym prywatnie są przesympatyczni i zawsze da się z nimi fajnie pogadać, co dla mnie jest niemniej ważne
luna
Napisane:
29 sie 2009, 17:58
Dołączył(a): 17 maja 2007, 22:11 Posty: 183 Lokalizacja: tylko Kraków!
Przesłuchałam jedną płytkę - "Za horyzontem ciszy" - wpada jednym i wypada drugim uchem. Na nagraniu wokal jest spoko, jeśli na żywo też, to mają fajnego wokalistę. Jak znajdę czas, to przebadam pozostałe kawałki.
4 paź 2009, 10:38
Dołączył(a): 4 paź 2009, 00:02 Posty: 47 Lokalizacja: Ja się tu wziąłem ?
Witam. Wiem że odgrzewam temat. Ale właśnie wydali nową płytkę i myślę że warto posłuchać. A wszystkich chętnych zapraszam na koncert do Rzeszowa z okazji 16-lecia zespołu. Ps. bo zapomniałem, koncert 4 grudnia