forum HeavyMusic.pl

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę
Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 cze 2007, 14:26

Matis napisał(a):
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=372686 - kurwa, żal.pl. I jeszcze ten Burzum...

Kolejny przykład na to, że niedługo będzie czuć się w naszym kraju jak w klatce. Z dnia na dzień jest co raz gorzej. Jeden debil zakazał czytać książki, drugi zakazuje słuchać muzyki.

- Hmm... przepraszam panów, czy mogę sobie obejrzeć "Ziarno" w niedzielę przed Kościółkiem?
* Tak, możesz, jest to program zgodny z duchem chrześcijaństwa, takie programy możesz oglądać.

Kurwa, a czy ktoś pomyślał tutaj o ateistach?

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 17 cze 2007, 16:14

Zakazy są od tego aby je łamać. Nie panikujcie do ch*ja... :evil:

Morbid Angel najprawdopodobniej jeszcze niczego nie nagrywa. Na Morbid Boardzie nic na ten temat nie wiadomo. Również strona oficjalna milczy.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 17 cze 2007, 20:17

chuja tam - napewno nagrywa...Trey jak zwykle robi to w tajemnicy i wyskoczy znienacka z materiałem o ile podpisza deal z wytwórnią

dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 16 lip 2007, 18:17

Morbid Angel to mój ulubiony zespół, praktycznie od pierwszego usłyszenia na przełomie 1991/1992. Najbardziej lubię Formulas Fatal To The Flesh, Covenant, Blessed Are The Sick i Heretic, najmniej Domination.
Co do nowej płyty - Trey w biuletynie na myspace napisał, że teraz grają próby przed nową płytą. Jakiś czas temu pojawiła się aktualizacja na stronie, co prawda tylko grafika i zmiany w biografii itp, żadnych newsów odnośnie nowej płyty jeszcze nie ma.
SzatanHimself - piszesz na MABB?

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 21 lip 2007, 14:28

przecież kilka dni temu pojawiła się informacja, że pracują nad płyta, nie ma szczegółów ale pracują...

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 21 lip 2007, 19:54

Napisałam przecież że na oficjalnej stronie nie ma żadnych informacji o nowej płycie.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 13 sie 2007, 10:33

sprawa z płytami morbid angel wygląda tak, że często Sandoval i Vincent nie wiedzą o niczym a tu nagle Trey przychodzi z napisanym materiałem i zaczynaja go ogrywać (czytałem o tym w kilku wywiadach)...goście nie muszą sie nigdzie spieszyć chociaz od premiery Heretica minęły już 4 lata. Niestety bez kontrakty wyżej wała nie podskoczą...co do The Morbid Board to jakos nie traktuje tego poważnie - ot spekulacje

dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 27 sie 2007, 16:05

A wracając na chwile do tego jakże inteligentnego ,,newsa,, to chce mi się śmiać bo po pierwsze ta niby ustawa wyszła dłuuugo przed koncertem DIMMU BORGIR w Warszawie a koncert odbył się i to nie tylko , że się odbył to jeszcze był zajebisty a jak wiemy Dimmu Borgir był wysoko na liście , więc tutaj tylko pozostawiam takie coś -----> :lol: :badgrin: Po drugie zakazali grać nawet zespołowi KAT , który już nie istnieje ale co tam... a po trzecie wreszcie ktoś coś napisał o Morbid Angel w wiadomościach 8) Hahaha już widze jak będzie kolejny koncert zespołu np. Cradle of Filth w Polsce i panowie zawrócą z granicy bo ich nie wpuszczą.... HAHAHA...

Hmmm tylko teraz nie wiem czy pisze o tym samym newsie co go tutaj zapodaliście a mianowicie KARY ZA SATANIZM DLA ZESPOŁÓW GRAJĄCYCH METAL...

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 27 sie 2007, 18:21

O czym ty piszesz, dobry człowieku? Jakie Dimmu Borgir, jakie Cradle of Filth??

"I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 28 sie 2007, 15:33

No tak nie ten ,,news,, :/ Niedawno był taki news dotyczący Kary dla zespołów Black i Death Metalowych koncertowania w Polsce ale najwidoczniej mówicie i nnym newsie , która tam też już nie ma bo jest urywek z Agory... Mojego newsa już też nie ma... Sorka za zamieszanie

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 19 cze 2011, 21:55

No i zapoznałem się z najnowszym Morbid'em i "chyba" cholera będę tego żałował. Czemu będę? Bo może po jakimś czasie mi się odwidzi (zawsze przecież może mi odwalić szajba) i być może "Illud Divinum Insanus" nie będzie wzbudzać we mnie nagłego poczucia udania się do kibla.
Vincent spierdolił ten album dokumentnie, wokal jest lekko powiedziawszy do dupy i to samo właściwie można powiedzieć o basie. Perka to właściwie chyba jakaś pieprzona hybryda automatu i trigger'u z perką, przynajmniej w wielu miejscach ma się takie wrażenie. Jedyny jasny element tej płyty to oczywiście Trey ale to już norma której na całe szczęście nic nie może zaszkodzić, i chwała mu za to!
Album słaby, zawiodłem się na całego, zapowiadało się dobrze a wyszło ... :ass: :!:
3/10 (tylko za Trey'a).

Compose a season to die

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 21 cze 2011, 23:55

zgadzam się co do końcowej oceny albumu, ale nie powiedziałbym, że Vincent wypadł słabo. Wokalnie jest bardzo dobrze. Szkoda, że "IDI" wyszło pod szyldem Morbid Angel bo spokojnie pasowałoby do Genitortures (solowego, industrialnego projektu Vincenta).

Gdyby to była epka z utworami "Nevermore", "Existo Vulgore", "Blades For Baal" i "I Am Morbid" (chyba najlepszy kawałek z "I") to należałoby się 8/10.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 22 cze 2011, 22:10

Rozsondny napisał(a):
... ale nie powiedziałbym, że Vincent wypadł słabo. Wokalnie jest bardzo dobrze. Szkoda, że "IDI" wyszło pod szyldem Morbid Angel bo spokojnie pasowałoby do Genitortures (solowego, industrialnego projektu Vincenta).

Dokładnie! I właśnie o to mam wonty do jego wokalu, to wokal z Genitortures a nie z Morbid Angel!!!

Compose a season to die

Offline Zobacz profil

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę
Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1