Kurwa już miałem pisać coś wrednego, ale zobaczyłem byłem Mumakila w sygnaturce i zaniechałem. Słyszałeś byłeś nową płytę? Bo ja do tej pory kładę się na pysk przed Customised Warfare.
Zapraszam do tematu o Mumakil. Jeśli nie ma, to se Scarmus zrób. Emef
_________________ Przybyłem ze Saturna.
Ostatnio edytowano 11 maja 2009, 06:56 przez Scarmus, łącznie edytowano 1 raz
Armored Virus
Napisane:
11 maja 2009, 19:27
Dołączył(a): 10 maja 2009, 15:41 Posty: 15 Lokalizacja: Wielkopolska
Scarmus napisał(a):
Kurwa już miałem pisać coś wrednego, ale zobaczyłem byłem Mumakila w sygnaturce i zaniechałem. Słyszałeś byłeś nową płytę? Bo ja do tej pory kładę się na pysk przed Customised Warfare.
Zapraszam do tematu o Mumakil. Jeśli nie ma, to se Scarmus zrób. Emef
Ja słyszałem metalofczyku i jest dobry jeno jak dla mnie zbyt wszystko zlane czyli na chujowym sprzęcie chujowo się słucha i ogólnie jest wtedy chujowo.
Płytka fajnie się rozkręca tak po 2- 3 numerach.
Off był, następnym razem stwórz temat. Pierwsze i zarazem ostatnie ostrzeżenie. Zapata.
Ostatnio edytowano 11 maja 2009, 19:32 przez Armored Virus, łącznie edytowano 1 raz
Armored Virus
Napisane:
11 maja 2009, 19:35
Metaloffczyki to chuje. A Mumakil wydał chyba cztery splity i na dwóch dał te same kawałki, tylko że nagrane ponownie. Podniecił mnie strasznie ich split z Misery Index, a piwo żubr jest dobre.
Zaniżanie poziomu forum mode on.
_________________ Przybyłem ze Saturna.
DanceMacabre
Napisane:
11 maja 2009, 22:09
U mnie zobaczyłeś Mumakil rządzi grają dobry black/death metal
11 maja 2009, 23:17