Dołączył(a): 13 mar 2010, 19:29 Posty: 26 Lokalizacja: Neroeseland
Coś o mnie...
1. Nick: Neroese 2. Imię:Daniel 3. Wiek: 10 do potęgi 2 4. Miasto: Połaniec 5. Ulubione Kapele: Celldweller, BLue Stahli, Rammstein, The Prodigy, Pendulum 6. Ulubiony Album(y): Wish Upon A Blackstar Charpter 01 & 02 7. Kolor Wlosów: Brunet 8. Kolor Oczów: Piwne 9. Ulubiony Alkohol: Tequila 10. Ulubione Żarcie: Łosoś 11. Mój Idol: Klayton 12. Najpiękniejsza kobieta, mężczyzna: Megan Fox 13. Motto Życiowe: Zawsze żyj tak, aż nic z Ciebie nie zostanie. 14. Ulubiony Autor: Terry Pratchett 15. Ulubiony Aktor: Mel Gibson (chwała Ci Mad Maxie!) 16. Ulubiony Film: Trylogia Mad Maxa 18. Ulubiona Książka: Wszystkie dotyczące Świata Dysku 19. Wzrost: 186 cm 20. Jak trafiłem na forum: Przez przypadek
Co jeszcze...remixuję. A i owszem. Narazie mam tlyko 1 utwór zremixowny w dorobku, ale nie od razu Rzym zbudowano...gram na gitarzę...(tzn uczę się na klasyku, jak się nauczę - elektryk). Mam już w planach kilka utworów które w niedalekiej przyszłości mam zamiar ,,relese".
PS. Neroese jest używane wszędzie. TO oryginalny nick.