Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
generalnie na ostatniej płycie sl;ychac schemat : przerywnik - numer itd....tak ogolnie to uwielbiam ich dokonania za całokształt...
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
Odkopuję temat. Pod koniec zeszłego roku ukazał się najnowszy album Nokturnali - Voice of steel. Czy ktoś słyszał to wydawnictwo? Moim skromnym zdaniem przechuj rewelacja
_________________ Gniew moją bronią jest straszną, jak straszny jest grom
A słyszał, słyszał! Ja zawsze lubiłem Nokrutnali i miałem nadzieję, że mnie nie zawiodą nowym wydawnictwem, no i tak też się stało! Bardo mnie się podobuje - przybij pionę Korniszonie!
Album jest zajebisty, takie wyważenie między miażdżącym "Nechrist" a spokojniejszym "Weltanschauung". Naprawdę chłopaki ida do przodu. Żałuję, że nie zobaczę ich teraz w Chorzowie, bo zapowiada się ciekawa impreza
PS. Kawałek "Ukraina" z nowej płyty jest niszczący
_________________ Gniew moją bronią jest straszną, jak straszny jest grom