Teraz myślę, że przed samym zgonem, jeśli miałabym taką możliwość, zapuściłabym sobie coś z polskiej muzyki bardzo rozrywkowej. Po przesłuchaniu kolejnego przeboju któregoś z naszych rzewnych, usilnie lansowanych gwiazdorów lekcej będzie umierać. Opuszczę ten łez padół bez żalu.
_________________ "I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"
Closterte
Napisane:
3 paź 2010, 17:28
Dołączył(a): 1 paź 2010, 20:15 Posty: 17 Lokalizacja: woj. łódzkie
Strasznie trudne pytanie, na które inaczej, niż zaczynając od "na dzień dzisiejszy", odpowiedzieć nie mogę... A więc: na dzień dzisiejszy Everything dies Type O Negative. Bo kocham tą piosenkę (i Petera, i TON ogólnie), bo choć teraz jest raczej dołująca, to chwilę przed śmiercią wydaje mi się, że mogłaby wręcz "pocieszyć". Ale to na dzień dzisiejszy...