A ja bym chciał setki trupów rozjebanych z M60, kilogram kokainy w nosie i śmierć od strzału z shotguna w plecy, no, z jakiego to filmu ?
_________________ Zbanuj mnie KURWO jeśli masz zły dzień.
Loco
Napisane:
29 sie 2007, 22:11
nie wiem, nie oglądam amerykańskich filmów zbyt wiele... ale dzisiaj widziałem trailer Rambo 4.... miaaaaaazga że ten chłop jeszcze w ogóle się porusza.
M 60 to ciężki karabin maszynowy. Granatnik i podawanie amunicji z magazynka to nie są cechy M 60. A w tym filmie widzimy karabin szturmowy Po kolbie wnioskuje, że to M 16 ale głowy nie dam. (zauważcie, że jak ten gość upada to granatnik sie odrywa, a jak po chwili przeładowuje to jest na miejscu ) Co do tego shotguna to też lipa, zwykła strzelba.
Dobra koniec zrzędzenia ;P
U mnie się nic nie zmieniło w kwestii umierania... Venom
_________________ "I have no faith distracting me
I know why your prayers will never be answered"
Loco
Napisane:
29 sie 2007, 23:23
trudno dostrzec, ale to chyba m16a1, ale głowy nie dam. a tak btw, wiecie że gość który zaprojektował prototyp tego karabinu nazywał się Stoner?
_________________ Prawdziwy hardcore nie potrzebuje podpisu!!
No tak, dałem zły fragment Nom, to jest M16 z granatnikiem :f Eniłej, film jest zajebisty, a do listy ostatnich kawałków przed śmiercią dopisuję ICP - Fuck the world
_________________ Zbanuj mnie KURWO jeśli masz zły dzień.
Loco
Napisane:
30 sie 2007, 11:09
jasna dupa ale masz zajebisty motyw w podpisie!
I jaki to ma związek z tematem? Simba.
Ostatnio edytowano 31 sie 2007, 14:24 przez Loco, łącznie edytowano 1 raz