Kupię plecak "kostkę" w dobrym stanie, zieloną, bez nadmiaru przebarwień, niepopisaną, bez dziur i poważniejszych uhybień w strukturze, najlepiej z szerokimi ramiączkami. Nie interesują mnie kostki bez "kratki" u dołu klapy.
Do ofert proszę załączać zdjęcia, najlepiej z kilku stron (przód z opuszczoną i podniesioną klapą). Cena i sposób płatności oczywiście do ustalenia.
Pozdrawiam i czekam na oferty.
Emef
Napisane:
19 sie 2008, 20:43
Dołączył(a): 7 mar 2007, 18:54 Posty: 3379 Lokalizacja: się biorą dzieci?
Nie lepiej kupić sobie nową?
_________________ Jeśli uważasz, że jesteś w stanie w jakikolwiek sposób pomóc w rozwoju HeavyMusic.pl - odezwij się.
kup se normalny plecak i noś w nim ksiązki, a nie naboje do bazuki.
Ale ja lubię kostki. Ot, co.
Jak nie ma cie nic ciekawego do napisania to darujcie sobie, ok?
Emef
Napisane:
20 sie 2008, 08:10
Nie no, po prostu uważam, że bardziej opłacalnym interesem jest zakup nowej kostki. Własnie ze względu na to, że:
-jest czysta,
-brak napisów,
-jesteś pewien, że nikt w niej nie nosił chuj wie czego
Poza tym, ja zawsze wychodzę z założenia, że nowa, to nowa - po prostu jest pewniejsza.
Na rockmetalshop.pl chyba sprzedają używane kostki w niezłym stanie, tam prędzej coś znajdziesz, niż tutaj na forum.
_________________ Jeśli uważasz, że jesteś w stanie w jakikolwiek sposób pomóc w rozwoju HeavyMusic.pl - odezwij się.
Ja kupiłem w sklepie sportowym, he he. Myślę, że powinieneś się rozejrzeć po różnych sklepach z plecakami. Na wspomnianym rockmetalshop sprzedają również nowe kostki, z tego co zauważyłem w rozsądnych cenach, więc możesz tam zobaczyć.
maquinas
Napisane:
20 sie 2008, 10:13
Dołączył(a): 29 sty 2007, 19:57 Posty: 3825 Lokalizacja: z Zakonu NMP
Lepiej kupić używaną z demobilu, takich sklepów (z militariami) jest pełno.
25 sie 2008, 22:27
Albo w sklepach muzycznych/metalowych, nie wiem jak w Piekarach, ale jeśli jesteś czasami w Katowicach, to znajdziesz takie sklepy.
_________________ "Diajsajd" zawsze będzie dla Nas, fanów, najważniejszy.
W Piekarach raczej nie ma z tego, co wiem. Cośtam jest w Bytomiu, ale z Katowickich sklepów nie przypominam sobie, by mieli tam plecaki.
Póki co mam już coś na oku.
Kita
Napisane:
27 sie 2008, 21:48
W Katowicach nie daleko dworca PKP jest sklep muzyczny, gdzie w pierwsza część jest taka nijaka, tzn. jest pełno płyt o muzyce innej niż metal, ale w drugiej jest już pełno koszulek, są też kubki i inne gadżety metalowe, w tym też kostki, bo kolega kupił z 2-3 tygodnie temu. Niestety nie pamiętam jak się ten sklep nazywa. Tak w gwoli informacji.
_________________ "Diajsajd" zawsze będzie dla Nas, fanów, najważniejszy.
No, potem tylko porządnie paręnaście razy wyprać i gotowe.
_________________ "I spent a year in my room wanking, basically, masturbating every day, twenty times a day. I think that's where I developed the idea of doing things alone."