Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
heee....jak dla mnie to cięzko jest nagrać dobra grindową płytę a nic nie wkurza mnie bardziej jak wykorzystanie patentów które słyszało się 666 razy (np. Incarnated "Pleasure to Consumption"
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
Reaper
Napisane:
31 sie 2006, 13:44
Dołączył(a): 21 maja 2006, 20:13 Posty: 1471 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Ja musze zdobyć nowy Parricide i czekam na materiał Ass to Mouth
Ostatnio edytowano 23 mar 2007, 19:47 przez Reaper, łącznie edytowano 1 raz
Necromessiah
Napisane:
31 sie 2006, 14:08
Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
Nowy Parricide jest naprawdę godny uwagi Polecam...
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
Z polskich znam tylko Rzeźnię (wypierdolczy materiał) i Pyorrhoea (też piękne). Z zagranicznych jedynie Skinless i znam Cannibal Corpse. Nie jestem fanatykiem grindu, po prostu lubię te płytki, dobrze się przy nich odstresowuję :twisted:
_________________ Zbanuj mnie KURWO jeśli masz zły dzień.
maquinas
Napisane:
6 lut 2007, 20:21
Dołączył(a): 29 sty 2007, 19:57 Posty: 3825 Lokalizacja: z Zakonu NMP
Nie chwaląc się Parricide pochodzi z mojego miasteczka Ale rzadko można chłopaków spotkać bo cały czas w trasie są...
"Patogen" świetna, solidne granie.
23 mar 2007, 19:46
Dołączył(a): 21 maja 2006, 20:13 Posty: 1471 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Jestem po przesłuchaniu nowego albumu Antigamy pt Resonance Zespół udowadnia, że nie ma sobie równych. Coś niesamowitego. Takie granie lubię najbardziej