Nie interesuje się muzyką BUrzum choć lubię piosenke " Dunkelheit". Tak naprawdę nigdy nie starałam się niczego o tym dowiedzieć ale obiło mi się o uszy, że On zaczął grać jak siedział w kiciu. Oczywiście nie wiem czy to prawda i jakoś nie chce się za prędko dowiedzieć, lubię coś niewyjaśnione hehe. Pozdro a tak btw.. ciekawy forum. Bede sie udzielać. Ciao
Uwielbiam wszystkie dzieła Varga ta muzyka ma w sobie ogromną dawkę emocji, połączonych z cudownym zimnym kllimatem. I szczerze mnie chrzanią jego poglądy, czy jego czyny za młodu. Dla mnie ważna jest genialna muzyka.
Uwielbiam wszystkie dzieła Varga ta muzyka ma w sobie ogromną dawkę emocji, połączonych z cudownym zimnym kllimatem. I szczerze mnie chrzanią jego poglądy, czy jego czyny za młodu. Dla mnie ważna jest genialna muzyka.
Dobre podejście. Najbardziej mnie śmieszy momentami ten minimalizm Varga Wokal nagrywany przez słuchawki, bębny na okrojonym jazzowym zestawie, jedna gitara Westone (ciekawe jaki model, bo sam mam Westone'a w domu ) przez cały czas Niezły był