1.Type O Negative
2.Anathema
3.Dimmu Borgir
4.Kat...
wiecej grzechów nie pamiętam EDIT po pół roku
przypomniałam sobie jeden - właśnie demoluje moje stare tapes. Przeca, że Kwasożłopy!
_________________ We chase misprinted lies
we face the path of time
and yet i fight
and yet i fight
this battle all alone
no one to cry to
no place to call home
Ostatnio edytowano 13 mar 2007, 22:35 przez Bastet (stare konto), łącznie edytowano 1 raz
1. HammerFall - To w zasadzie mój praojciec
2. Iron Maiden
3. Manowar
Mi tak samo jak Kriegowi przestało wystarczać... dodałbym może jeszcze SOAD ale to b. stare dzieje...
Do HammerFalla zaglądam z sentymentem... już tak nie pociąga ale jeszcze coś tam czuję... Ironi częściej bo są wspaniali. Z Manowarem najgorzej ale ostatnio też do tego wracam
najpierw to bylo tak:
~ gunsi
~ metallica
powiedzmy ze od tych kapel zaczela sie moja przygoda z muzyką, w miedzyczasie dochodzily jeszcze inne zespoly.
dex
Napisane:
13 paź 2006, 13:07
Zacząłem od Metalliki, i do tej pory jest to jeden z ulubionych zespołów, Mejdeni - płytka Killers oraz od Flojdów, których pokazał mi ojciec(bez tego najpewniej nie zainteresowałbym się metalem i rockiem tak bardzo).
Iron Maiden, Judas Priest, AC/DC, Black Sabbath i wszystkie dalej lubię.
_________________ ^_^ Kazior Fuka Pompe Jeża ^_^
Necromessiah
Napisane:
14 paź 2006, 23:52
Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
King Diamond
Kreator
Venom
Sepultura
Kat
Slayer
Wszystkiego słucham do dziś
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
m..
Napisane:
15 paź 2006, 07:57
Dołączył(a): 15 paź 2006, 07:20 Posty: 6 Lokalizacja: Land of sunshine.
Faith No More... trochę później Tool, ale FNM był tym pierwszym.
Tym pierwszym był Pink floyd ze swoim musicalem... jak miałęm półtora roku siora z bratem (mieli wtedy 16 i 18 lat) to mi puszczali i mieli mnie z głowy na godzine czasu a ja siedziałem i patrzyłem się w tv;p
a pozniej... hm... Kult, wegetacja, Psy wojny itd...
_________________ Ty masz racje ja mam pieczątki..
Morela
Napisane:
15 paź 2006, 22:32
Dołączył(a): 14 paź 2006, 22:04 Posty: 63 Lokalizacja: spod pawilonu
Kolejność nie przypadkowa(zarys ewolucji mojego gustu muzycznego ):
1 Disco Relax potem Hip hop 2 Slipknot
3 It Dies Today
4 Hatebreed, Terror
_________________ If the any of you got anything to say about me or my crew, you say it now... you say it to my face!!!