Dołączył(a): 29 sty 2007, 19:57 Posty: 3825 Lokalizacja: z Zakonu NMP
24 i 25 lipca, masa dobrych kapel (i kilka podłych, ale nie mogłoby być tak pięknie). Blisko polskiej granicy, cena nie wygórowana, tylko jechać!
Jednak chodzi o to, że fest jest ponoć nie do końca pewny, a na pewno dotychczasowa lista kapel nie jest kompletna. Jeśli wypali, będę tam na jakieś 95%. Kto jeszcze?
Kapele (na 25 stycznia):
Abused Majesty
Amon Amarth
Asphyx
Blood Red Throne
Cradle of Filth
Dead Infection
Desaster
Enclave
Enslaved
Entombed
Furia
Gorgoroth
Hate
Impaled Nazarene
Infernal War
Koldbrann
MasseMord
Mayhem
Moonspell
Nefarium
Obituary
Rasta
Satyricon
Shining
Stillborn
Taake
Unleashed
Urgehal
Cytuj:
Ticket price is: - until 31.01.2009 - 45 euro only 1000 tickets available with free festival t-shirt ! - 01.02.2009. - 17.07.2009 - 55 euro - at the day of event - 65 euro
Jak Enclave to i ja Byleby to tylko wypaliło. Shining, Enslaved, Satyricon i Furie zawsze chętnie zobaczę.
_________________ "I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"
Ech ja wiem ze nie wypali i ze to wielka ściema, zresztą na stronach czeskich nie ma nic... a bilety na tak duża imprezę można dostać tylko w polskiej sieci Ticket Pro??? do tego plotki o tym, że organizuje to koleś z Rose Prod. (odpowiedzialnego za Dissmember- The Tour that never was)
Btw. samemu wkleiłem linka do tego koncertu pare tematów niżej, już o wiele wcześniej moderatorzy do dzieła...
_________________ hellfukking bastard!
Emef
Napisane:
26 sty 2009, 10:11
Dołączył(a): 7 mar 2007, 18:54 Posty: 3379 Lokalizacja: się biorą dzieci?
Tak więc zapraszam do wcześniejszego tematu
_________________ Jeśli uważasz, że jesteś w stanie w jakikolwiek sposób pomóc w rozwoju HeavyMusic.pl - odezwij się.