Chyba jeszcze na tym forum nie ma opini o tym BDB zespole z finlandij(jezeli jest to sorry)
Jak juz pisalem uwarzam ze to BDB obok apocalyptici najlepszy zesol z finlandii z gatunkow ktore slucham.Wydali juz pare plyt ale niestety sa malo znani w naszym pieknym kraju."Zdecydowanie wolal bym aby to ten zespol byl promowany zamiast takich gniotow dla nastolatek jak Him czy rasmus "
Floe
Napisane:
31 paź 2007, 16:00
Dołączył(a): 8 sie 2006, 18:21 Posty: 1410 Lokalizacja: z drzewa
Znam. W gronie moich znajomych nazywa się ich "gothic disco polo". Moim zdaniem cienizna.
Znam. W gronie moich znajomych nazywa się ich "gothic disco polo".
W sumie takie samo disco polo jak i Nightwish
Lubię. Ładnie rżną z The Cult Fajne wczesne płyty mieli (których koleżanka oczywiście nie zna, bo nie porównywałaby tego bandu do DP ). A z późniejszych lubię Blessed Be. Kiedyś ich na potęgę było na Vivie Zwei
Borsuk
Napisane:
2 lis 2007, 05:20
Dołączył(a): 19 mar 2007, 01:42 Posty: 1282 Lokalizacja: Krak-off
Słyszałem mało, ale na tyle, żeby mi się nie spodobało
_________________ OH FUCK! - An exclamation of immense frustration and awe an overpowering catastrophe that is about to happen.
Floe
Napisane:
5 lis 2007, 10:06
Dołączył(a): 8 sie 2006, 18:21 Posty: 1410 Lokalizacja: z drzewa
Angel Black napisał(a):
W sumie takie samo disco polo jak i Nightwish
Lubię. Ładnie rżną z The Cult Fajne wczesne płyty mieli (których koleżanka oczywiście nie zna, bo nie porównywałaby tego bandu do DP ). A z późniejszych lubię Blessed Be. Kiedyś ich na potęgę było na Vivie Zwei
Primo: od kiedy Nightwish gra gotyk? (Sory, ale z Twojej odpowiedzi to wynika)
Secundo: zżynanie jest zawsze tylko zżynaniem, nie widzę w tej kapeli niczego oryginalnego, co by mnie przyciągało.
dobry rock'n'roll bo oryginalności to w tym za grosz, ale wykonanie miodzie, a przy okazji goście do melodyjek to talent mają nieprzeciętny.
"gothic disco polo"... ROTFL, trzeba mieć długi kawał kija w zapleczu żeby tak to widzieć
_________________ to jest jedyna na świecie, wyjątkowa i niepowtarzalna magiczna słoneczna kropka, odkrywająca sekrety wszechświata -------->
Noita
Napisane:
24 sie 2009, 10:18
th0r napisał(a):
."Zdecydowanie wolal bym aby to ten zespol byl promowany zamiast takich gniotow dla nastolatek jak Him czy rasmus "
wydaje mi sie ze w Regulaminia jest napisane żeby nie obrażąć, a ja to czytając odniosłam wrażenie żę OBRAŻASZ te zespoły i ich fanów w tym również MNIE !!! ps. nie rasmus a THE RASMUS
sa różne gusta i o nich się nie dyskutuje !!! ja np. nie przepadam za the 69 eyes a nie mówie że to ***
th0r wprawdzie dawno załozyłeś ten temat ale mam nadzije ze to przeczytasz
nawiasem mowiac to że jakaś NASTOLATKA słucha HIM czy The Rasmus to nie znaczy ze to szajs.... szajs to BLOG27 z Tola na czele i jej sie czepiaj jak chcesz
wydaje mi sie ze w Regulaminia jest napisane żeby nie obrażąć, a ja to czytając odniosłam wrażenie żę OBRAŻASZ te zespoły i ich fanów w tym również MNIE !!! ps. nie rasmus a THE RASMUS
(...)
szajs to BLOG27 z Tola na czele
Obraziłaś właśnie Blog27 i ich fanów. I wg Twojego rozumowania złamałaś regulamin.