forum HeavyMusic.pl

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 cze 2010, 13:45

Amerykańska grupa grająca deathgrind, powstała w 2001 roku. Zespół ma na koncie 4 długograje, z których dwa ostatnie kompletnie mną pozamiatały ("Traitors", "Heirs to Thievery). Polecam ten zespół wszystkim, którzy lubią death grind z nutką hardcorową.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 1 lip 2010, 14:49

Najnowsze dzieło jest naprawdę zaskakującej klasy i powinno wywindować zespół do wyższej ligi. Mam nadzieję, że ludzie na całym świecie poznają się na Misery Index bo do tej pory można było powiedzieć, że głównie mieszkańcy stanu Maryland mają na ich ( i podobnych zespołów) punkcie zajoba. Mimo wszystko jednak znacznie bardziej cenię ale i lepiej znam Dying Fetus.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 4 wrz 2010, 11:18

'Heirs...' naprawdę dużo tak. Chyba najlepszy ich album (a biorąc pod uwagę wcale niezły poziom poprzedniczek, to prawdziwe osiągnięcie). Czekam na koncert.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 5 wrz 2010, 00:58

maquinas napisał(a):
'Heirs...' naprawdę dużo tak. Chyba najlepszy ich album (a biorąc pod uwagę wcale niezły poziom poprzedniczek, to prawdziwe osiągnięcie). Czekam na koncert.

A ja mam właśnie problem z wybraniem ulubionego krążka, gdyż 2 ostatnie albumy zniszczyły mnie w podobnym stopniu, cholernie dobrą pozycją jest także epka Dissent z Kevinem Talleyem za garami. Megagnój!

Offline Zobacz profil

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1