Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
Z dedykacją dla Bastet:
Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
Adam_k55
Napisane:
6 gru 2006, 20:19
Dołączył(a): 20 paź 2006, 21:40 Posty: 554 Lokalizacja: Warszawa
Always Look on the Bright Side of Life Monty Pythona, lub Don't Worry, Be Happy McFerrina.
_________________ A bitch is a bitch is a bitch. The first draft of anything is shit.-E.Hemingway
M: Adaś
D: Adasia
C: Adasiowi
B: Adasia
N: Adasiem
Msc: Adasiu
W: Adasiu!
Powrót?
Necromessiah
Napisane:
7 gru 2006, 10:15
Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
zdecydowanie "God of Emptiness" wiadomej kapeli
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
Folfa666
Napisane:
10 gru 2006, 11:19
Modlitwe 3 Dżemu albo Happy Nirvany....i mógłbym umierac
_________________ Czy "give peace a chance'' ma jeszcze sens...?
Ostatni kawałek przed śmiercią ? a moze wiecie jaka chcecice trumne?
jesli moglabym wybrac, to posluchalabym "always look on the bright side of life" alboo.. "srajmy" -proletaryat. a na pogrzebie beda grali marsz weselny. a tych, ktorzy mi nie przyniosa wiozanek beda wyrzucani z ceremonii najpiekniejsze kwiaty czlowiek dostaje na swoim pogrzebie
Sharkey
Napisane:
16 gru 2006, 21:38
Dołączył(a): 23 maja 2006, 13:28 Posty: 76 Lokalizacja: Krakowskie Uroczysko
A napisał(a):
najpiekniejsze kwiaty czlowiek dostaje na swoim pogrzebie
to się faktycznie zgadza... A ostatni utwór przed zgonem, to zależy w jakich okolicznościach bym umierał, jak na jakimś koncercie to wyboru specjalnego nie mam Raczej chciałbym usłyszeć "1916" Motorheada, może "Bright eyes"- BG, "When The Music's Over"- The Doors albo "Czarne słońca"- Kultu...
najpiekniejsze kwiaty czlowiek dostaje na swoim pogrzebie
taak i jest to jedyny czas, w którym nikt nie mówi o wadach danej osoby
to może tak KSU- Hej! To znowu my!
Requiem
Napisane:
23 gru 2006, 12:16
Dołączył(a): 23 gru 2006, 12:00 Posty: 138 Lokalizacja: Z wyobraźni
Byłoby to raczej Siedem Huntera.Muzyczka by mnie pogrążyła,a tekst uspokoił i przygotowal do śmierci ;]
_________________ Treat me like a prisoner
Treat me like a fool
Treat me like a loser
Use me as a tool
Face me till I'm hungry
Push me in the cold
Treat me like a criminal
Just a shadow on the wall
Pentagram Burns
Napisane:
4 sty 2007, 22:33
Hmmm.... myślę, że wybrałbym utwór Cult Of Luna pt. "Sleep". Ponury nastrój i wokal rozpaczy idealnie oddawał by nastrój "imprezy", na której wszyscy by się zgromadzili...
Doszłam do wniosku, że chciałabym umrzec szybko, zatem poprzednie utwory są troche przydługawe - zatem wybieram "You Suffer" Napalm Death.
_________________ "I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"