Jeśli masz dość chęci, chęci i jeszcze raz chęci zgłaszaj się do mnie (7268095)! Każdy chętny do pracy znajdzie coś dla siebię!
Nagrodą jest satysfakcja z wniesienia czegoś do tego światłego celu, ranga na forum (ekipa heavymusic.pl, redaktor etc.) i inne przywileje. W przyszłości może także bardziej konkretne.
Piszcie w tym temacie o was i do mnie na gg. Postaram się w miarę możliwości jak najszybciej odpowiadać.
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
KoRy
Napisane:
9 paź 2006, 14:37
No tak zaglądam tutaj i zaglądam - i fajnie tu macie . tak wiec jeżeli propozycja nadal aktualna jest to ja wykazuje półzaawansowane zainteresowanie . Chociaz przynzam szczerze, że rola człowieka od newsów średnio mi sie uśmiecha - jako, że aż tak na bierząco to ja nie jestem i aż tak sprawy bieżące mnie nie interesują... ale z wielka przyjemnością popisałbym recenzje płyt, zespołów, zaopiekował się kimś w kompedium (Opeth. Opeth, Opeth :P, albo i kimś jeszcze) czy coś tam, w ogarnianiu forum też moge pomóc .
I co. i co? Teraz mnie jakis test czeka? :>
No... chyba tyle. Nie obraże się jeśli odrzucicie moja kandydaturę, aczkowiek będe za razem wdzięczny za pozytywne rozpatrzenie wniosku ;].
Pozdrawiam.
_________________ Jak bomba w tłumie.
Krieger
Napisane:
9 paź 2006, 16:30
Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
KoRy, wysłałem wiadomość Ci na prv.
Każdy kolejny ochotnik roszony jest wpierw o wpisanie się w tym temacie przykładem KoRy'ego.
Pozdrawiam.
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
KoRy
Napisane:
17 paź 2006, 20:39
Widze, że temat mojej kandydatury po cichu umarł... Coś z tego wynika większego? Czy może mam to po prostu rozumieć jako zwykłe "nie" .
_________________ Jak bomba w tłumie.
Krieger
Napisane:
6 gru 2006, 23:02
Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
Ktoś jeszcze chętny?
_________________ Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno =]
met
Napisane:
5 lis 2007, 16:34
Dołączył(a): 2 lis 2007, 16:18 Posty: 91 Lokalizacja: prawie jak krakow
wezcie wywalcie ten temat albo napiszta chociaz, ze Krieger nieaktualny ;]
_________________ there's a thief on a summer's night - across an ocean - who sees another's life fading away. and of this life she writes... without emotion
Emef
Napisane:
5 lis 2007, 17:27
Dołączył(a): 7 mar 2007, 18:54 Posty: 3379 Lokalizacja: się biorą dzieci?
Ja proponuję, żeby Bastet dała tu o sobie znać.
_________________ Jeśli uważasz, że jesteś w stanie w jakikolwiek sposób pomóc w rozwoju HeavyMusic.pl - odezwij się.
Remstin
Napisane:
6 maja 2008, 21:43
No, chciałbym się przywitać z całym gronem redaktorskim. Dostałem tu dzisiaj fuchę. Emef mówił coś o dużych pensjach.
Khubas PW poleciało, zobaczymy czy opoznienie to wielki wróg w tym wypadku. ;]
Reszta ludzisk, wznawiam temat, potrzebni nam są osobnicy chetni do dodawania newsów, redaktorzy oraz kazdy kto ma ochote przyczynić sie do rozwoju tego portalu ;]
Pozdrawiam, Krigu
Emef
Napisane:
31 sty 2009, 22:28
Dołączył(a): 7 mar 2007, 18:54 Posty: 3379 Lokalizacja: się biorą dzieci?
Krieger napisał(a):
Khubas PW poleciało, zobaczymy czy opoznienie to wielki wróg w tym wypadku. ;]
PW poleciało już dawno, konto dla kolegi też już jest od dość długiego czasu, jedynie chęci jednak chyba brak.
_________________ Jeśli uważasz, że jesteś w stanie w jakikolwiek sposób pomóc w rozwoju HeavyMusic.pl - odezwij się.
Malarz
Napisane:
22 lut 2009, 01:19
Jako że siedzę całkiem sporo w stronach internetowych to mogę zaoferować mój skromny udział przy pisaniu portalu lub jakichś innych rzeczy z nim związanych