_________________ prawa lewa prawa prawa lewa prawa lewa lewa
Zapata
Napisane:
3 sie 2010, 11:10
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Yarsu napisał(a):
Hehe, ost z Wesela gites. "D.O.B" zamiata.
Haha, na to samo zwróciłem uwagę w tej ankiecie
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
D.O.B. - a śpiewałem z dwoma kumplami podczas koncertu Tymona na poznańskiej Malcie! To było coś:D Z tej płyty rozwalają mnie jeszcze: "Wirtualna Miłość", "Ewakuacja Watykanu" i "Wieś jak Malowanie":)
Szczerze powiem, że oprócz wymienionych wyżej hajlajtów z "Wesela" oraz oczywistego "Białego Misia" humor Tymona na tej płycie jest dla mnie momentami zbyt debilny i nie jestem w stanie tego albumu słuchać często. Choć muszę przyznać, że w filmie ta muzyka sprawdza się idealnie.
Szczerze powiem, że oprócz wymienionych wyżej hajlajtów z "Wesela" oraz oczywistego "Białego Misia" humor Tymona na tej płycie jest dla mnie momentami zbyt debilny i nie jestem w stanie tego albumu słuchać często. Choć muszę przyznać, że w filmie ta muzyka sprawdza się idealnie.
Mi się poda cała płyta, no może oprócz kawałka "Dyliżans". Humor na tej płycie jak najbardziej mi odpowiada