Przdstawiam Wam doom projekt w ktorym w chwilach wolnych dłubię. Materiał do posłuchania tutaj http://www.myspace.com/sacrimony Mam nadzieję że się spodoba.
slaw8
Napisane:
4 wrz 2010, 01:26
Dołączył(a): 21 maja 2006, 16:22 Posty: 1042 Lokalizacja: Krakow
Witaj!
Her Freezing Beauty - troszkę nudnawy, więcej urozmaicenia by się przydało (np. to co wchodzi w okolicach 3:05 było bardzo dobrym pomysłem), już bardziej Shades In Grey mimo, że dłuższy to bardziej trafia do mnie. Najbardziej z tych 3ch spodobał mi się Stay under snow - nawet nie chodzi o długość, ale właśnie panuje takie urozmaicenie, jest trochę szybszy od poprzednich i nie ma takiej monotonii Całościowo przyjemne dla ucha, można posłuchać, poczytać książkę, napisać tego posta, itp.
Doom nie jest moją muzyką, słucham raczej okazjonalnie, więc niech wypowie się jakiś znawca gatunku
A i napisz coś więcej - będzie można się spodziewać w przyszłości np. wokalu? Skąd jesteście, jakie plany, itd itd
maquinas
Napisane:
4 wrz 2010, 08:32
Dołączył(a): 29 sty 2007, 19:57 Posty: 3825 Lokalizacja: z Zakonu NMP
Za cichy wokal.
15 mar 2011, 01:59
Cóż, miło ogłosić że pierwszy pełnometrażowy CD "...And Abyss He Created" nagrany przez Sacrimony zostanie wydany przez francuski label Le Crépuscule du Soir w marcu 2011.