Najnowsza jak do tej pory, Black/Death metalowy wyziew , a zostałem osobiście poinformowany od Sagatha o nadchodzacej nowej płycie I to ON będzie się darł, soczysty black metalowy projekt ma z tego być
Krieger
Napisane:
18 paź 2006, 14:02
Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
Ostatnio dorwałem kilka kawałków tej kapeli i mam zasadnicze pytanie, która płyta jest najlepsza? Od której najlepiej zaczac poznawanie tej kapelki?
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
a ja polecam Słowiańską Dumę również - bardzo dumne granie bez nadmiernego komplikowania, które zaczęło się na Imperium Słońca. Ciekawe co zaprezentują na nowym długograju
_________________ Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Co myślicie o ich najnowszej jak dotąd płycie "Imperium Słońca" jak i o "Slavonic Pride" czy " Symbole przodków" Ja oczywiście pozytywnie a kawałek "Gniew Czterech Twarzy" powala
Ziemia Polska pradawna piasta rodem poczęta Co zjednała nas braterstwem krwi Schorowana tysiąc letnią zarazą Oczekuje na swą porę oczyszczenia
"
Oprócz tych trzech albumów słyszałam jeszcze domo, raczej mało rozpowszechnione, słaba jakość,ale muzyka jak w całokształcie genialna... Miałam okazję również być na koncercie, spisali sie na medal, szkoda tylko, ze zagrali bardzo krótko, a jechałam 100 km, żeby ich usłyszeć na żywo. Ogólnie, to brak mi słów pochwały dla chłopaków, są genialni, powtarzam to już drugi raz..ale warto Wielki pokłon za to!! Podobno weszli teraz do studia, więc znów szykuje się jakaś trasa , oby
_________________ "wstań i walcz...żyj, jak serce chce..."
Słyszałem kiedyś promo Saltus z 2002, wyleciało z dysku szybciej niż się pojawiło. Dosłownie. Straszny crap.
_________________ "I spent a year in my room wanking, basically, masturbating every day, twenty times a day. I think that's where I developed the idea of doing things alone."
Słyszałem kiedyś promo Saltus z 2002, wyleciało z dysku szybciej niż się pojawiło. Dosłownie. Straszny crap.
cóż...pozostaje mi tylko zgodzic się z przedmówcą Sałatus zajebiście mnie drażni swoją tępawo-prymitywną muzą lecz jest to jedynie moja własna opinia
Ja mówiłam o demo z 97' a Wy mówicie o czymś zupełnie innym. Konspire tworzycie przeciw babom i nie liczycie sie z ich zdaniem hyh
Necromessiah
Napisane:
22 mar 2007, 11:37
Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
Cytuj:
Ja mówiłam o demo z 97' a Wy mówicie o czymś zupełnie innym
cały czas mowa chyba o Saltusie jest...co ma do tego demo z '97 roku???
Po prostu nie lubimy tej kapeli
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
Ja mówiłam o demo z 97' a Wy mówicie o czymś zupełnie innym
cały czas mowa chyba o Saltusie jest...co ma do tego demo z '97 roku??? Po prostu nie lubimy tej kapeli
Była mowa o jakiejś Epce z 2002' a to,że nie ubicie tej kapeli, to nie oznacza, że ja mam jej nie lubić :-/
Necromessiah
Napisane:
25 mar 2007, 17:59
Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
Cytuj:
Była mowa o jakiejś Epce z 2002' a to,że nie ubicie tej kapeli, to nie oznacza, że ja mam jej nie lubić :-/
nigdzie nie jest napisane że masz nie lubić Saltusa, a to że my go nie lubimy oznacza iz na forum można pisac swoje opinie
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
Nie zapominaj, że w dobrym tonie jest wypowiadać się o zespołach które znasz w samych superlatywach, jeszcze ktoś może sie poczuć urażony
_________________ "I spent a year in my room wanking, basically, masturbating every day, twenty times a day. I think that's where I developed the idea of doing things alone."
Saltus, genialna kapela Słowińska Duma i Symbole przodków to moje ulubione plytki.
Do Inexploratus Saltus podchodze tak troche z przymrozeniem oka, wiadomo poczatki zespolu itd. Imperium Słońca jakos specjalnie mnie nie powalil ale w sumie jest OK.