Dołączył(a): 23 sie 2006, 23:53 Posty: 549 Lokalizacja: Jasło/Kraków
Cena jest akurat bardzo niska w stosunku do klasy trzech głównych kapel. Sama Metallica kosztowała przeca 120zł. Poza tym - Scorpionsi przed kilkoma dniami grając, grali za 240...
Ale szał pyty! Zrobię Wielką Czwórkę.
Brakuje mi tylko Dave'a do pełni szczęścia.
_________________ Thrash i piwko, dziwko!
Malarz
Napisane:
9 gru 2009, 23:40
Floe napisał(a):
Ja już krążę, żeby zdobyć bilet
Od 10tej rano mają być bodajże
Maharet napisał(a):
Scorpionsi przed kilkoma dniami grając, grali za 240...
Jak zobaczyłem cenę po jej ogłoszeniu to zostałem rozjebany........ Wiesz w ogóle, jakie mieli obłożenie ?
Cholera, cieszę się jak małe dziecko z jednej strony, ale z drugiej - zabulić dwie stówy żeby pogapić się na ledwo widoczne sylwetki na scenie lub na telebim?
myblackblood
Napisane:
11 gru 2009, 16:58
niszczuk napisał(a):
198 zeta.
Cholera, cieszę się jak małe dziecko z jednej strony, ale z drugiej - zabulić dwie stówy żeby pogapić się na ledwo widoczne sylwetki na scenie lub na telebim?
to by było w najlepszym wypadku....
bedzie brud smród , gorąc i 10 km od sceny nie nie nie taka wizja mnie nie przekonuje no i jeszcze 2 metrowe gostki zasłaniające wszystko... a 400 zł dać na bilet? hmm cieżka sprawa
mwoboe
Napisane:
11 gru 2009, 23:19
Dołączył(a): 4 paź 2009, 00:02 Posty: 47 Lokalizacja: Ja się tu wziąłem ?
Bez przesady z tymi 10km od sceny, Deep Purple to również był spory koncert we Wrocławiu, a żeby dostać się pod scenę nie trzeba było długo się przepychać. Zresztą sam fakt zobaczenia i usłyszenia tak znakomitych zespołów ledwo do mnie dociera.
Oj tak sobie fantazjuje tylko xD
Ja jeszcze nie wiem za dużo dylematów jeszcze mam , fakt skład genialny w ogóle ten slayer rozbraja ale 4 stówy?
mwoboe
Napisane:
12 gru 2009, 15:06
Dołączył(a): 4 paź 2009, 00:02 Posty: 47 Lokalizacja: Ja się tu wziąłem ?
Miejsce stojące kosztuje 198 zł, miejsce na trybunach 400zł i 'golden circle' (cokolwiek to jest) również 400zł, więc zapomnieć o nałogach i alkoholu i zacząć zbierać