Co sądzicie o tej kapeli bo dla mnie jest zaraz obok in flames najlepszą kapelą melodic death metalową Na pierwszych dwóch płytach wokalista śpiewał tylko growlem natomiast na ostatnich czterech wydawnictwach wykorzystywany już był czysty śpiew przeplatany z growlem .
Oceny:
Steelbath Suicide-7
The Chainheart Machine-8
A Predator's Portrait-9,5
Natural Born Chaos-8
Figure Number Five-9
Stabbing the Drama-9
Reaper
Napisane:
17 paź 2006, 14:41
Dołączył(a): 21 maja 2006, 20:13 Posty: 1471 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Nie istnieje coś takiego. Death metal z samej definicji ma być ciężki, ...niemelodyjny
Reaper napisał(a):
No nie wyklucza - dlatego masz death metal, techniczny death metal.
Coś się kolego plączesz w zeznaniach
Reaper napisał(a):
Melodyjny death metal ? Heh kto to uznaje? Chyba tylko ci, którzy tego słuchają
Jak w takim razie zdefiniujesz gatunek do którego należą wymienione wyżej zespoły?
Reaper napisał(a):
Btw. Czyżby Dick znalazł swego rycerza ?
Po pierwsze, to Dick by ewentualnie mógł zostać moim giermkiem, nie na odwrót Po drugie - po prostu na tym forum znalazla sie druga osoba która wyrosła już z etapu w którym uważa się że zespół tym lepszy im bliżej granicy pomiędzy muzyką a hałasem gra
_________________ Vor und nach
Die zway Ding
Sind aller Kunst
Ein Urspring
Reaper
Napisane:
17 paź 2006, 21:28
Shaitan napisał(a):
Reaper napisał(a):
Nie istnieje coś takiego. Death metal z samej definicji ma być ciężki, ...niemelodyjny
Reaper napisał(a):
No nie wyklucza - dlatego masz death metal, techniczny death metal.
Coś się kolego plączesz w zeznaniach
Reaper napisał(a):
Melodyjny death metal ? Heh kto to uznaje? Chyba tylko ci, którzy tego słuchają
Jak w takim razie zdefiniujesz gatunek do którego należą wymienione wyżej zespoły?
Reaper napisał(a):
Btw. Czyżby Dick znalazł swego rycerza ?
Po pierwsze, to Dick by ewentualnie mógł zostać moim giermkiem, nie na odwrót Po drugie - po prostu na tym forum znalazla sie druga osoba która wyrosła już z etapu w którym uważa się że zespół tym lepszy im bliżej granicy pomiędzy muzyką a hałasem gra
Hah gdybyś miał jakieś pojęcie o death metalu to byś sam zrozumiał.
Wyrosłeś? No jak w pampersa się nie mieścisz to nie mój problem.
I się nie odzywaj, bo nie masz pojęcia czego słucham
No nie wiem, póki co widać, że to Ty mu dupę liżesz, pomagasz mu.
Reaper oczywiście posiadasz nie ocenienie dużą wiedzę na temat gatunku death metal .
Jestem pewien że niejednego kolesia juz zagiąłeś swoimi do bólu inteligentnymi i nad wyraz mądrymi argumentami jednym słowem jesteś krynicą wiedzy i precyzyjnej informacji na temat tego gatunku i jestem pewien że bez problemu znasz wszystkie płyty decide i przystąpisz do mojego qizu ba carcass przca też znasz o in flames tez masz dużo informacji to jak wchodzisz w to chyba że wolisz qiz z trad dooma który byłby dla mnie bardziej przyjemny
A co do twoich odzywek to mam wrażenie że nie przerosłeś poziomem intelektualnym grzybów i roztoczy .
Nie mówiąc o tym ze jesteś specyficzny jak pies co rucha koty.
Reaper
Napisane:
17 paź 2006, 22:11
Dick napisał(a):
A co do twoich odzywek to mam wrażenie że nie przerosłeś poziomem intelektualnym grzybów i roztoczy .
W gimnazjum przerabiasz grzyby?
Dick napisał(a):
Nie mówiąc o tym ze jesteś specyficzny jak pies co rucha koty.
Bardzo mi przykro, że Twoje zwierzaki domowe mają taki kontakt ze sobą.
Dick napisał(a):
Reaper oczywiście posiadasz nie ocenienie dużą wiedzę na temat gatunku death metal . Jestem pewien że niejednego kolesia juz zagiąłeś swoimi do bólu inteligentnymi i nad wyraz mądrymi argumentami jednym słowem jesteś krynicą wiedzy i precyzyjnej informacji na temat tego gatunku i jestem pewien że bez problemu znasz wszystkie płyty decide i przystąpisz do mojego qizu ba carcass przca też znasz o in flames tez masz dużo informacji to jak wchodzisz w to chyba że wolisz qiz z trad dooma który byłby dla mnie bardziej przyjemny
Rozwalasz mnie coraz bardziej. Mama długo ślęczała nad Bravo Girl, by wymyślić dla Ciebie te teksty? Nie liż jej teraz cipy, bo potem dziewczyna nie zaśnie z wrażenia.
W quizy się nie bawię raczej, śmieszy mnie takie udowadnianie komuś, że ktoś ma większą wiedzę, że się bardziej na muzyce zna.
Przypominam, że słowniki nadal można kupić już w cenie 5zł.
Może się powtarzam, ale znając Ciebie nie doczytałeś jeszcze tego składając literki :
Czytanie ze zrozumieniem będzie na maturze...
...Occultis mówi, że w testach gimnazjalnych ponoć też. Zatem drogi Dicku/fiucie/chuju czy jak tam wolisz, czytaj czytaj czytaj i MYÂŚL
Twoje wulgaryzmy świadczą o twoim żenująco niskim poziomie intelektualnym a i co do złośliwości mógłbyś być bardziej kreatywny cóż znowu uświadamiasz mnie w przekonaniu że faktycznie jak na człowieka masz specyficzną inteligencje .
A co do qizu to twoja odmowa świadczy o braku wiedzy i niedouczeniu Mam nadzieję ze szybko nadrobisz zaległości .
Powtarzam za Simbą - kolejny tego typu post zostanie natychmiast usunięty, a jego autor dostaje warna. I dotyczy to wszystkich tematów. Bastet
;]
Ostatnio edytowano 17 paź 2006, 22:39 przez Dick, łącznie edytowano 3 razy
Panowie proponuję skonczyć te osobiste wycieczki i powrócic do tematu.
Chyba że te pare postów w których przeczysz sam sobie wyczerpało twój zasób rzeczowych argumentow kolego Reaper i teraz jedynie co możes powiedziec to że "jesteś głupi i się nie znasz w przeciwieństwie do mnie, robisz błędy ortograficzne nie umiesz czytać ani mysleć i w ogole to ile ty masz lat?"
Literówki się zdażają każdemu, a ciekaw jestem kto z nas tak naprawdę jest starszy choć z drugiej strony co to ma za znaczenie
_________________ Vor und nach
Die zway Ding
Sind aller Kunst
Ein Urspring
Teraz Soilwork gra jakieś coś w okolicach metalcore... jakaś wieś w tym jest, stare albumy(tj. te pierwsze hyhyh) całkiem..., podobnie jak w przypadku In Flames