I do tego tak jakby "szczersza" i brudniejsza. "Conquer" mimo, że jest płytą wyraźnie cięższą, sprawia jednak wrażenie nieco ugładzonej i dopieszczonej. Dla niektórych to plus, ja jednak coraz bardziej wolę szaleństwo i brud.
I do tego tak jakby "szczersza" i brudniejsza. "Conquer" mimo, że jest płytą wyraźnie cięższą, sprawia jednak wrażenie nieco ugładzonej i dopieszczonej. Dla niektórych to plus, ja jednak coraz bardziej wolę szaleństwo i brud.
chyba trochę na siłę się doszukujesz wad ;P
A co miałem po raz n-ty pisać, że jest mało etnicznych wstawek i beznadziejne jest "Soulfly VI"? ;p
Diabeu
Napisane:
25 paź 2008, 16:07
Dołączył(a): 19 sie 2008, 11:34 Posty: 121 Lokalizacja: Zakopane
Swego czasu Dark ages mnie zniszczył i skosił moje suty. Conquer, owszem jest na podobnym, bardzo wysokim poziomie, ale nie wbił mi się w pałę tak mocno jak jego poprzednik.
_________________ "Bow down to none because no god is greater than You"
Emef
Napisane:
26 paź 2008, 08:03
Dołączył(a): 7 mar 2007, 18:54 Posty: 3379 Lokalizacja: się biorą dzieci?
Ja bym powiedział, że to "Conquer" ma bardziej brudne brzmienie.
_________________ Jeśli uważasz, że jesteś w stanie w jakikolwiek sposób pomóc w rozwoju HeavyMusic.pl - odezwij się.
Ja tylko licze na to ze wstawią tam jakieś zaskakujące świetne kapele! bo znowu Overkilla i Vadera wpieprzają... to mnie oburzyło jakby nie mieli co wstawiać, jest tyle swietnych zespołów! Ważne że SoulFly zagra ito jako gwiazda Exodus także mile widziany oczywiscie jak zobacze ponownie Overkilla i Vadera takze bede szczesliwy ale...
Nie robie offtopa ponieważ to ie temat "metalmania 2009" więc serdecznie przepraszam