Jakie jest Wasze zdanie o tym zespole ? Ja poznalam ich oczywiscie dzieki "Pierdolonej Erze techno",spodobala mi sie i tak sie zaczelo Najlepsze plyty to wg mnie Street Punk Rulez i Oi! Mlodziez,ale nie gardze tez "Trucizna" i "Talentem zero"
_________________ Nie idź tą drogą,szeroką drogą,którą idą wszyscy-
idź pod prąd.
Krieger
Napisane:
24 wrz 2006, 18:54
Dołączył(a): 21 maja 2006, 17:03 Posty: 1364 Lokalizacja: Kraków - Kulturalna Stolyca Polski
olek napisał(a):
Oi!
Wczoraj jak byłem pod Wawelem z jedną piękną osobką widziałem na murze właśnie napis "Oi1", cholera myślałem z razu, że to harcerze, ale oni do takiej schludnej sekty należą, że nie pisaliby na murach. Teraz wiem, że to punkowie...
_________________ "...W regulaminie forum.heavymusic.pl jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..." ;)
olek
Napisane:
24 wrz 2006, 20:35
Oi to wlasciwie nurt punku..."punks and skins united win" ,juz taki typowy "brudny" punk,ktory bardzo mi sie podoba
idź pod prąd.
The Analogs jest moim ulubionym punkowym zespołem. Typowy uliczny brudny punk Apropo nie długo powinna pojawić się ich nowa płyta "Poza Prawem" osobiście nie mogę już się doczekać. Najlepsze piosenki to ”Dzieciaki atakujące policje" "Grzeczny chłopiec" i "Blask szminki" właściwie mógłbym długo tak pisać wiec na tym pozostanę
28.11 - koncert w Kraku ah... Nie mogę się doczekać.
Co do samych Analogsów, mogę rzec piękno w prostocie. Co prawda niektóre teksty są dosyć rażące, przynajmniej dla mnie, ale jest wiele takich, z którymi się jak najbardziej zgadzam. Ogólnie "przemawiają" do mnie.
No ja nie wiem.. ja tą fajność mogę zepsuć Jak się nie wstydzicie ze mną iść to ja bardzo chętnie Kurcze, to AŻ dwa miesiące.
_________________ łożeszkurwajegojebanamać.
olek
Napisane:
1 paź 2006, 11:56
to sie muismy jakos umowic i isc tylko szczerze troche boje sie isc na ich koncert
idź pod prąd.
jul
Napisane:
2 paź 2006, 13:23
Boisz się? No na Analogsach zawsze sporo skinów jest. z tego co pamiętam , a pogo to napierdalanie po ryjach pięściami, ale też fajne. W warszawie będą 7, ale nie mogę iść bo wyjeżdzam, miłego koncertu.
jul
Napisane:
2 paź 2006, 13:25
aha i dobra rada, nie idź na Analogsów w koszulce Pidżamy bo Ciebie tam od razu zdepczą.
Mój kumple był w koszulce PP i nawet mu na piwo dawali wiec nie przesadzajmy... Co do skinów ,tak słyszałem ze mieli zrobić wjazd na koncert w krk ale jakoś się nie pojawili.... A pogo tak niezła rzeź ale o to chodzi