No cóż jedna z genialniejszych wg mnie folkowych kapel.
Moim skromnym zdaniem lepsze od osławionego finntrola, bo trochę więcej imprezowania jest, i cholernie fajny, nawiedzony wokal z jakimś ostro zarysowanym północnym akcentem, wokalista do tego czasem niesamowicie się śmieje, czasem zdarza mu się zaszczekać.
A wszystko w klimacie jaki wszyscy znamy, czyli hop sasa do lasa
Skrajna żenada. Taka pagan metalowa kapela weselna. Nigdy nie udało mi się dociec czy ludzie którzy deklarują że tego słuchają robią sobie ze mnie żarty czy też faktycznie im się to podoba...
Raven Of Enema
Napisane:
7 kwi 2008, 23:10
Podoba się właśnie dlatego, że jest to metalowa kapela weselna......tak jak Tarantino podoba się bo jest niedorzeczny a kawały o martwych płodach bo są prymitywne.
Kolejny argument za tym, żeby omijać szerokim łukiem kapele z nurtu "pagan/folk/przeboje weselne gnomów".
_________________ "I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"
Raven Of Enema
Napisane:
14 kwi 2008, 14:24
no cóż czasami lubię się czegoś takiego posłuchać, żeby trochę odpocząć ot tego wszędobylskiego mroku, ale jak kto woli
_________________ Szatan, Piwo, Kiełbasa
otis
Napisane:
25 paź 2008, 20:15
bardzo fajne, szczekajacy wokal trollfest i browar, yeah
Halo Wieslav
Napisane:
10 mar 2009, 09:46
Niestety mam wrażanie, że jeżeli z głośników nie wyłazi Szatan z kolegami, to dla niektórych taka muzyka jest kiepska. Ludziska nie macie luzu?
million summers
Napisane:
10 mar 2009, 17:42
Dołączył(a): 19 maja 2008, 21:26 Posty: 170 Lokalizacja: z fabryki
Halo Wieslav napisał(a):
Niestety mam wrażanie, że jeżeli z głośników nie wyłazi Szatan z kolegami, to dla niektórych taka muzyka jest kiepska. Ludziska nie macie luzu?
Sorry, ale diabeł nie lubi cepelii i weselnego kiczu.
_________________ "I spent a year in my room wanking, basically, masturbating every day, twenty times a day. I think that's where I developed the idea of doing things alone."
To jakis taki ten diabeł kompletnie bez poczucia humory jest
Borsuk
Napisane:
11 mar 2009, 09:47
Dołączył(a): 19 mar 2007, 01:42 Posty: 1282 Lokalizacja: Krak-off
Halo Wieslav napisał(a):
To jakis taki ten diabeł kompletnie bez poczucia humory jest
Istnieje drobna różnica pomiędzy poczuciem humoru a wioską
_________________ OH FUCK! - An exclamation of immense frustration and awe an overpowering catastrophe that is about to happen.
Halo Wieslav
Napisane:
11 mar 2009, 12:42
Przy najbardziej wieśniackiej muzyce można się dobrze bawić. Oczywiście na odpowiednim wspomaganiu .
Co do Trollfest dla mnie jest śmieszny. Ich muzykę traktuję jako żart, bo takie chyba było zamierzenie muzyków.
No, a ja to traktuję jako gówno, bo może i żart był zamierzeniem, ale gówno im z tego wyszło, heh.
_________________ "I spent a year in my room wanking, basically, masturbating every day, twenty times a day. I think that's where I developed the idea of doing things alone."