właśnie to miałem na myśli pisząc, że nagrywał wszystkie gitary W każdym razie wydaje mi się, że jest szansa na to, by Vader odbił się od dna w którym obecnie się znajduje. Liczę na stabilizację składu, bo bez tego nie ma co liczyć na powrót do dawnej świetności
Jeśli dobrze pamiętam, to w czasie nagrań do Revelations, gdy Shambo został wydalony z zespołu, Peter nagrywał całe gitary i bas, bo jak powiedział w wywiadzie, nie chciał obciążać świeżo zatrudnionego Simona oraz on miał koncepcję w głowie no i przyspieszył proces nagrań. Ostatnia płyta była chyba zapchaniem wytwórni, aktualnie śledząc raport ze studia, mam nadzieję, że Pająk da dużo i wprowadzi powiew świeżości do zespołu. Na poprzednim albumie w mojej opinii najlepszy utwór to był cover Metalliki, co jest trochę dołujące, bo Vader raczej był na wysokiej półce...
Na poprzednim albumie w mojej opinii najlepszy utwór to był cover Metalliki, co jest trochę dołujące, bo Vader raczej był na wysokiej półce...
zgadzam się, ale covery zawsze były mocną stroną Vader.
"Necropolis" jest moim zdaniem najgorszym albumem tej kapeli czego powodem były ciągłe roszady w składzie. Raporty ze studia dają nadzieję na powrót do lepszych czasów.
Zgadzam się, jak Vader dowali coverem to nie ma ch..a we wsi hehe . Ja po prostu czekam co Spider wypuści spod paluchów:). A ostatni album niestety pokazał, że zbyt duże zawirowania w składzie to raczej nie jest coś co dodaje skrzydeł