jako, że nikt nie założył o tej kapeli tematu to ja to robię nom więc ;] jak dla mnie kapela świetna ;] a większość ludzi po prostu nie lubi, bo jako jedna z nielicznych kapel się wybiła i to mocno. A jak u was z albumami ? ;] bardzo dobre jest De Profundis, Revelations, The Art Of War, Litany, Live In Japan jest to wg. mnie jedna z najlepszych koncrtówek ;] również zajebistą płytą jest Black To The Blind świetnie im wyszedł CD z coverami a pierwsze demówki po prostu niszczą:P baardzo szkoda Docenta był to baaaardzo dobry perkusista... jak to ktoś o nim powiedział Polski Lombardo.
Reaper
Napisane:
6 lip 2006, 12:18
Dołączył(a): 21 maja 2006, 20:13 Posty: 1471 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Lubie, ale nie ubóstwiam.
Litany, Revelations, De Profundis to b dobre płyty. Demówki gniotły, zwłaszcza Necrolust i Morbid Reich.
Docent był świetny. Szkoda, że go nie ma. Ach pamiętam na Siekierzyn Fest zatrzymano granie. Morten ogłosił, że Doc nie żyje... Minuta ciszy... ach to było niesamowite.
tez to pamietam Reaper i później to niedowierzanie, a ja zapomniałem napisać, że The Beast nie jest zła ! fajnie im to wyszło ;] ale jednak wolę tego "innego" Vadera
Reaper
Napisane:
6 lip 2006, 12:28
Dołączył(a): 21 maja 2006, 20:13 Posty: 1471 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Mi się nie podobała zbytnio. Chociaż zła nie była. The Art of War to już klapa.
Nie długo ma wyjść nowa płyta. Słyszałem utwór Warlords, który się na niej znajduje. Całkiem całkiem, ale to już nie jest Vader sprzed lat.
a mi się wydaje, że na TAOW pokazali, że nadal potrafią skopać dupsko ;] a Impresje mają być najszybszą i najbrutalniejszą płytą ;] ja po usłyszeniu kawałka Warlords jestem strasznie pozytnie nastawiony do tej płyty ;]
Vader to jedna z moich ulubionych kapel. The Beast mi nie zabardzo wchodziło, ale na The Art Of War już wielka poprawa. A Warlords to swietny kawałek (przypomina mi troche utwór bloodcraft - Krisiun).
Móje ulubione albumy Vader to: Black To The Blind i The Ultimate Incantation.
Tak Tak i jeszcze raz Tak dla Vader'a
Ostatnio dali zajebisty koncert na Blietzkriegu 4 w Progresji <poznałem wtedy i mi sie bardoz spodobała Vesania> A płyty ? Oczywiście Litany, ponad wszystkie. Ostatnio też ta nowa, Impressions in Blood
_________________ Up the irons
Necromessiah
Napisane:
20 wrz 2006, 21:01
Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
Zdecydowanie "Ultimate Incantation" i "Black to the Blind" rządzą
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.
Art of War jest faktycznie niezłe. Impresion in Blood bardzo mi sie podoba, a szczególnie "Predator". Najstarszych albumów nie znam ale zamierzam w niedalekiej przyszłości poznać.
_________________ prawa lewa prawa prawa lewa prawa lewa lewa
Necromessiah
Napisane:
12 paź 2006, 17:39
Dołączył(a): 26 maja 2006, 13:42 Posty: 1744 Lokalizacja: sam już nie wiem
hmm...jak mozna zaczynac od końca ??:D:D:D
_________________ dostrzegłem polski ideogram, przedstawiający schematycznie kobiecy organ rodny. Artysta, już to świadom niskiej wartości obrazu, juz to wątpiąc w inteligencję odbiorcy, zabezpieczył się przed mylnym odczytaniem dzieła, opatrując je stosownym podpisem.