Żenada jakich mało. No, ale dla mnie cała ta folkopodobna pansłowaińszczyna to żenada nad żenadami, więc może nie powinnam się wypowiadać.
Poza tym ten pan udzielał się na naszym forum i to dośc intensywnie. Ale szczezł marnie, i bardzo dobrze.
_________________ "I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"
Sorcerer.... Pamiętam ich z czasów radia TRV... Całą żenade Warrahy śledze od dośc dawna. Ale by mi do głowy nie przyszło ,że to ich basista robi z siebie takiego debila...
_________________ "I spent a year in my room wanking, basically, masturbating every day, twenty times a day. I think that's where I developed the idea of doing things alone."
Popieram bastet, więcej mówić nie będe.
Zapraszam do topicu True Metal Warrior gdzie ów basista się wczuwa...
Cytaty fanów:
"Są to rozkurwiające utwory krótko mówiąc, a każdego wyśmiewającego gej dopadnie słowiańska zemsta."
"prawdziwy aryjski słowianin"
" Swaroże - Zbój Madej to miał łoże
Swaroże - na kije i na noże
Swaroże - gdzie góry a gdzie morze
Swaroże - slavimy cię w pokorze
Swaroże - swą zroję furą wożę
Swaroże - w pokrzywy ptaka włożę
Swaroże - kartofle mam w komorze
Swaroże - wypijmy wino w borze
Swaroże - na rękę cię położę
Swaroże - Żurawski kontra Brożek
Swaroże - chędożę się w oborze
Swaroże - traktorem się powożę
Swaroże - w talmudzie a nie w torze
Swaroże - już gorzej być nie może
Swaroże - Svantevit nie pomoże
Swaroże - szczypiorek plus twarożek
Swaroże - spasiba skolko toże
Swaroże - gorze mi ach gorze
Swaroże - okrutny męczyworze
Slava ! "
"Perun dumny jest... P"
"Panie raj`tuz jestes posmiewiskiem calego pomorza.Gdy na imprezie robi sie smutno to sie wlacza twoje video dla poprawy humoru.Marze o tym zeby cie poznac (chociaz nie wiem czy dla ciebie by sie to dobrze skonczylo bo prawdopodobnie zabilbym cie smiechem) i zrobic sobie z toba foto, bym wszystkim pokazywal ze znalazlem wiekszego idiote niz Borat."
"Śmieją się tylko lewaki, katole i inni wrogowie narodów słowiańskich.
Ludzi krzyża wypędzimy z naszej ziemi całej!"
" Arjozof (2 mies. temu) Oznaczono jako spam
jak niby podmiot tego obrazu ma usunąć go, skoro nie on go tu zamieścił? pismo do prokuratury niebawem zostanie wysłane, gdyż filmik pojawił się tu nielegalnie "
_________________ "Wolność i inteligencja to główne cechy szatana..."
Co do projektu Warraha (kurwa jak mi się to z waranem kojarzy), to słyszałem tę kupę juz jakiś czas temu. Pełna wczuwa, pełna powaga. Mogę powiedzieć, że combo - gitara basowa i Stara Baśń, niektórym szkodzi.
Quote z komentarzy do "Mountain Unplugged bass cover":
Arjozof napisał(a):
mam zajebisty bas i jestem najbardziej kultowym basista w polskim metalu. Ostatnia moja plyta dostala zajebista ocene w Pure Metal Magazine, zobacz se i zabij sie.
Słuchanie tego + czytanie komentarzy było dla mnie ogromną zabawą. Doceniam wczuwanie się - widać, że to sztuka, jakkolwiek dupiato ona nie wychodzi.
A wychodzi zabawnie i kiczowato. Spójrzcie tylko na końcówkę "Mountain Unplugged bass cover". "Aaaaaa kill aaaa!".
Przykre.
Zapata
Napisane:
2 lip 2007, 14:51
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
Arjozof napisał(a):
mam zajebisty bas i jestem najbardziej kultowym basista w polskim metalu. Ostatnia moja plyta dostala zajebista ocene w Pure Metal Magazine, zobacz se i zabij sie.
To juz jest przypadek kliniczny. Tyle ze dla niego to juz chyba jest za pozno... "Mountain Unplugged bass cover" nie prezentuje soba niczego niestety.
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
"Mountain Unplugged bass cover" nie prezentuje soba niczego niestety.
Gówno prawda! Prezentuje aryjskie poczucie humoru, aryjski tembr głosu, aryjski bas (czarny!) i zawiera ultrawysokie stężenie chujni.
_________________ Ten pode mną jest głupi!
Zapata
Napisane:
2 lip 2007, 15:32
Dołączył(a): 8 gru 2006, 22:40 Posty: 2768 Lokalizacja: z Bantustanu
niedzwiec napisał(a):
Gówno prawda! Prezentuje aryjskie poczucie humoru, aryjski tembr głosu, aryjski bas (czarny!) i zawiera ultrawysokie stężenie chujni.
W sumie tak, prawda. Przekonales mnie argumentem "chujni". Przepraszam, nastepnym razem powstrzymam sie od nieprzemyslanych komentarzy. Srogi aryjski kawalek z murzynskim (tfu, czarnym) aryjskim basem, i ciemnym aryjskim wokalem.
_________________ - Ale ja nie chcę wchodzić między szaleńców.
- Nic na to nie poradzisz. - powiedział Kot - Tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja jestem szalony ty jesteś szalona.
- Skąd wiesz że jestem szalona? - spytała Alicja.
- Musisz być inaczej nie przyszłabyś tu.
Przepraszam, nastepnym razem powstrzymam sie od nieprzemyslanych komentarzy.
Przeprosiny przyjęte
Krieger napisał(a):
nie sądzę aby to było "na poważnie"..
Nie sądzę stary, że ten typ od kilku lat robiłby z siebie w necie kompletnego kretyna tylko dla beki.
Dla beki, to tworzy DJ Wiesłaff, a Warraha to młot na żydopedalskomasonistyczne, lewackie ścierwa i kij z tym, że brzmi, jak kiepskie, harcerskie piosenki ogniskowe w wykonaniu pijanej kapeli weselnej z budżetowym sprzętem. Młot i basta
_________________ Ten pode mną jest głupi!
Wildhoney
Napisane:
2 lip 2007, 15:58
Ale pomyślcie o tym od dobrej strony - ileż ów genialny wyjec (oby go Światowid piorunem czy czymś takim popieścił) dostarcza nam rorywki . Na każdym forum chyba już wystąpił, głównie w dziale "humor". Żałosny koleś, ale pośmiać się jest z czego.
SzatanHimself
Napisane:
2 lip 2007, 16:53
Ciekawi mnie jedna rzecz - dlaczego wszystkie zespoły ns/pagan metalowe tak okrutnie profanują XII-wieczną polszczyznę??
_________________ Full of Hell... All kinds of Hell...
mnie za to ciekawi jak to jest, ze temat o Warrasze (tak to sie odmienia?) zostal zalozony juz po tym, jak Wszebad wylecial z forum? Jak go nie znosze, tak zaczynam sie zastanawiac, czy nie mial przypadkiem racji z horda internetowych wojownikow, nie majacych odwagi wysmiac oponenta prosto w twarz... Zwlaszcza, ze jedyne co im grozi to ewentualnie bycie nazwanym idiota, zydem czy pedalem. Hm.
_________________ Na wódę,
Na dziwki,
Ku nowej jutrzence.