forum HeavyMusic.pl

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę
Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 gru 2009, 11:15

Ja nie jestem w stanie zdzierżyć Mother Earth. No po prostu nie mogę i tyle! Resztę jakoś przełknę, The Heart of Everything nawet lubię. Co nie zmienia faktu, że słucham ich głównie dla odreagowania po jakiejś bardziej traumatycznej muzyce.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 21 gru 2009, 13:16

Dla mnie WT samo w sobie jest traumatyczną muzyką xD Jednak co i rusz natykam się na takich, którzy widzą w nich (oraz zespołach tego pokroju) co najmniej połączenie wcielenie Marii Callas i Beethovena.
I to nie żart, niezdedy.

"I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 9 sty 2010, 12:21

Bastet napisał(a):
Dla mnie WT samo w sobie jest traumatyczną muzyką xD Jednak co i rusz natykam się na takich, którzy widzą w nich (oraz zespołach tego pokroju) co najmniej połączenie wcielenie Marii Callas i Beethovena.
I to nie żart, niezdedy.

omg... serio? xD

Ja w sumie usłyszałam pierwszy raz WT jakieś 4 lata temu , bo bratu się spodobała jedna piosenka i mi puścił , ale jakoś nie zmotywowała mnie do tego żeby głębiej zainteresować się tym zespołem. Kilka utworów znam i tyle.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 14 cze 2010, 18:07

Mega cenię ten zespół. Słucham go od dobrych 4 lat i w dalszym ciągu odkrywam coś ciekawego w ich tekstach piosenek albo w ogóle jakieś nieznane mi do tąd utwory. Głos wokalistki jest naprawdę godny podziwu ale i muzyczny akompaniament jest perfekcyjny wręcz idealnie dopasowali się w mój gust muzyczny^^.

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 16 cze 2010, 13:43

Nigdy, przenigdy nie zrozumiem, jakim cudem ludzie mogą uważać głos Sharon za godny podziwu. Zwłaszcza po tym, co zrobiła z coverem Kate Bush.

"I Anioł w biel odzian otworzył Żelazną Księgę i piąty jeździec wyruszył w rydwanie płomiennego lodu, i słychać było łamanie praw i pękanie więzów, a tłumy zakrzyknęły: O Boże, teraz naprawdę mamy kłopot!"

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 17 cze 2010, 10:18

Mam takie samo zdanie jak o Nightwish.... :D

Offline Zobacz profil

PostNapisane: 17 cze 2010, 10:44

Ty tam, Nightwish Nightwishowi nierówny. A WT jest dramatycznie nieustająco.

Offline Zobacz profil

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę
Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1